sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Messuilua!

Perjantaina aamusta hyppäsimme rakkaan ystävän kanssa junaan ja suuntana oli tietty Tampere! Tarkemmin ottaen kädentaitomessut. Olin tulostanut messualueen kartan johon merkkasin kaikki kivat kojut. Missä ainakin pitää käydä. Lisäksi olin tehnyt ostoslistan etten unohtaisi mitään. Ja silti unohdin ostaa sukka-puffaa. Käytiin kyllä kojulla ja jäin miettimään väriä mutta se sitten vaan unohtui. Messualue oli iso ja lähes kuusi tuntia siellä pyörittiin ja silti jäi olo ettei ehtinyt kaikkea näkemään. Esim. muotipuoli jäi aika vähälle. Illaksi asetuttiin hotelliin Tampereen keskustaan ja käytiin vielä syömässä. Jutusteltiin ajan kanssa. Kyllä hyvän ystävän seura on ihanaa ja rentouttavaa. Ihania ostoksia tehtiin myös. Tässä kuva mun ostoksista.Ostin tuon harmaan paitalangat huovutettuja lapasia varten. Madelinetoshin Unicorn tail lähti kassalta mukaan heräteostoksena. Knit by numbers oli mun ostoslistalla uutena, jota haluan kokeilla eli pipon verran sitä. Tukuwool oli heräteostos succablokilta ihanan pistaasin vihreän värin takia ja Opal löytyi ostoslistalta. Lisäksi ostin vielä pipoa varten Dropsin Andez lankaa kaksi kerää, mutta niitä olen jo alkanut neuloa, joten ne ei pääseet tähän kuvaan. Niin ja harmaan kerän päällä olevat emalinapit ovat heräteostos Kuopion ammattikoulun kojulta.

Messuilla oli vaikka mitä ihanaa ja vielä vaikka mitä kivaa ois löytynyt. Ainut mikä jäi harmittamaan että unohdin käydä uudestaan siellä Puffalan kojulla. Mutta ehkäpä tilailen joskus netistä. Niin ja ei pidä unohtaa että pikaisesti tapasin heti messuille mentyämme myös jyväskylän neulojia ja yhtä tamperelaista neulojaa. Mukava oli nähdä vaikkakin vain pikaisesti!

Mukavaa sunnuntain jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia sinulla, niin mahtavia värejä. Itse en päässyt messuille, harmittaa kaksin verroin kun ihastelee muiden messuostoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en oo ollut messuilla varmaan viiteen vuoteen joten kivaa oli päästä pitkästä aikaa!

   Poista
 2. Hyvät ostokset, varsinkin toi madelinetosh! Namskis...

  VastaaPoista