maanantai 27. huhtikuuta 2015

Eskariompelijan paluu ompelukoneen ääreen.

Eilisten pussien lisäksi ompelin aamulla kaksi nyöripussia ja yhden vetoketjupussin. Nää kankaan on nyt loppu. Ei näistä nyt taida olla kummempaa sanottavaa kun että somia ovat. Nyt olen siirtänyt ompelukoneen syrjään ja ompelut on vähäksi aikaa ommeltu!
Nyöripusseja tuli kaksi. Käytin näihin nuo molemmat päälikangas palat kokonaan. Pussit on tehty viime vuoden retriitin pussukkapajasta saadulla ohjeella. Näistä tuli mielestäni oikein somia! Tähän maliin tuo kangas oli oikein sopivaa. Näissäkin vuorena on reipasta raitaa.  Tästäkin kankaasta oli tarkoitus tehdä nyöripussi, mutta kuvioiden oikein päin saaminen osoittautui hankalaksi, joten jätin tämän kankaan odottelemaan. Tehtyäni nyöripussit päätin ommella pienemmän vetoketjupussin 30cm vetoketjulla. Pienensin kappaleiden koon sopivaksi vetoketjuun. Ja kävin toimeen. Tähän otin vuoreksi hieman ohuempaa puuvillaa kuin se raitapuuvilla. Tästä tuli oikein soma. Nauha nyt on sinibeigeä, mutta tulipahan sekin käytettyä. Ja nauha on kyllä ihan suorassa vaikka kekottaakin kuvassa hassusti. 

 

Tässä vielä tänään tehty pussi ja eilen tehty pussi ihan vaan kokoon vertaamista varten! On se jonkun verran pienempi, mutta aika kivan kokoinen vaikka sukkaprojektille.


Kyllä mä nyt tosiaan siirryn takaisin puikkojen pariin. Mulla on kaikenlaisia neuleita tekeillä, joten niiden kimppuun takaisin!

5 kommenttia:

 1. Kivoja pussukoita olet tehnyt. Ja niitä ei ole koskaan liikaa! Oikein siistiä ja hyvää jälkeä. On kausia, milloin kutominen houkuttaa enemmän, mutta noin yleisesti ottaen nautin, kun voin vuorotellen kutoa, ommella ja virkata kaikkia vähän sikin sokin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Nää onnitui jo oikein hyvin! Osa pääsi ilahduttamaan kaveria ja osa jäi omaan käyttöön.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tuo on kyllä hirveen ihana kangast ja tuo keltainen vetoketju kävi tosi hyvin pussiin.

   Poista
 3. Kivoja pussukoita. Tuo vetoketjullinen ruusupussukka varsinkin on todella ihana!

  VastaaPoista