maanantai 20. huhtikuuta 2015

Minikappa

Mulla on ollut jo viime kesästä Kappa Veeran Huivileikki kirjasta tekeillä. Se etenee hitaasti mutta varmasti. Tässä yksi päivä mietin sitten että sellainen pieni kevyt kauluri olisi tarpeen ja lankaakin olisi varastossa. Aikani kauluri ohjeita selattuani tulin siihen tulokseen että kapassa on sopiva muoto. Niinpä puikoille lähti Kappa sillä ajatuksella että neulon niin pitkään kun lankaa riittää ja mikä mainio pikkukauluri siitä tulikaan!

Ohje: Kappa, Huivileikki- kirja
Lanka: Fyberspates Vivacious 4 ply
Puikot: 3mm

Lanka oli niin kauniin väristä et ei tehnyt mieli tehdä muuta, kun sileää neuletta. Ohjeen mukaan tehtynä yhden kerän mittainen kauluri! Tämä on varsin mukava ulkoilutakin alle vetäistynä ja lämmittää mukavasti. Neuloessa lanka värjäsi käsiä aika tehokkaasti ja kun kastelin valmiin neuleen siitä irtosi jonkun verran väriä. Siitä huolimatta aivan ihana lanka! Ja mä niin tykkään tuosta Kapan ohjeesta!


Tällä viikolla on vihdoin Kierot puikot -retriitti! En jaksaisi odottaa! Muutama päivä töitä ja sit saa jo pakata retriitti tavarat!

13 kommenttia:

 1. Upea väri! Onko tämä siis se "neulo tätä 2 vuotta" -jättikappa (jonka joskus vielä teen :)) minikoossa? Mahtava sovellusidea yhtä kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on =) On mulla se neulo tätä 2 vuotta kappakin tekeillä! Mut tässä on niin kiva muoto et päättelin sen toimivan hieman lyhyempänäkin!

   Poista
 2. Eri kätevän oloinen kauluri. Kai me nyt viimeistään torstaina ollaan jo siellä paljussa jonottamassa ovien aukeamista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii hyvin paljuun jos kaulaa alkaa paleltaa! Torstaina töiden jälkeen jos lähtis niin ois hyvissä ajoin alkuillasta paikalla =D

   Poista
 3. Ompas ovela versio kapasta, just sopiva :)

  VastaaPoista
 4. No onhan just täydellinen kauluri! Yleensä ne jää (ainakin mulla) liian lörpöksi tai jotain, mutta tää on just hyvä.

  VastaaPoista