sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Pussukoita ompelen, tahdon tehdä paljon...

Toinen esittelyyn pääsevä projekti on pussukat. Olen ommellut kahdenlaisia pussukoita. Osa menee muille neulojille ja osa jää itselle ja pari meni jo kaverille. Seuraavaksi taidan kokeilla sellaista sukkasäkkiä tai ainakin jotain samantyylistä!


 Ohje: Kolmiopussin ohje jostain netistä (ei löydy nyt) ja neliöpussukat Neulistin neliöpussin ohjeella
Kankaat: Varastosta puuvillakankaita ja vetoketjuja

Opettelin uuden mallisen pussin teon. Ei ollut muuten vaikeeta, mutta vasta kolmannessa vetoketju on siedettävästi. Niihin mahtuu sukkaprojekti (just ja just). Lisäksi ompeluun pääsi neliskantisia pusseja. Vetoketjut oli hieman lyhyempiä kuin ohjeessa, joten pusseista piti tulla sukkakokoisia (tein tämän mittaisella vetoketjulla yhden onnistuneesti aiemmin), mut mulle tuli mittavirhe kangasta leikatessa ja niistä tuli kyllä aikas pieniä. Kyllä niihinkin vauvansukka -projekti mahtunee.  Ai niin tuo pallo kuvioinen on korkeiden kulmiensa ansiosta kapea ja korkea ja vihreä taas matalampi ja leveämpi vaikka ovat saman kokoisista kankaista tehdyt. 
 Ohje: Neulistin neliöpussin ohje
Kankaat: puuvillakankaita varastosta ja uudet vetoketjut kaupasta

Uusi yritys minipussien jälkeen ja hyvin onnistui. Kävin paikallisen kaupan 1€ vetoketju lootasta kaivamassa sopivia vetoketjuja ja surautin uudet pussit. Nämä suuntaavat kanssa neulojille. Ei ongelmia. En taitaisi enää tarvita ohjetta, mutta varulta aina tarkastan, että menee oikein! Nämä on Neulistin ohjeen mukaista kokoa! 


Sitten olis esittelyä vaille enää Kappa ja neuletakki. Lähiaikoina sit ne. Kuvatkin vielä puuttuu niistä! Mukavaa viikkoa kaikille. Mulla on kiire viikko edessä!

16 kommenttia:

 1. Pari pussukkaa oot sitten ommellut. :D Vaikka paljonpa mulla on varaa kommentoida...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hullupussukkanainen on nyt vaan ihan hiljaa.. kuka lie opetti tän mulle!

   Poista
 2. Ompa sulla kivoja tuotoksia. Löysin tieni tänne Vinksallaan blogista, onneksi. Tuota neliöpussukkaa pitää joskus kokeilla. Mukavia koulupäiviä.

  VastaaPoista
 3. Kivoja kankaita sulla, varsinkin tuo harmaa kettukangas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Myöntäisinköhän julkisesti et mun pussukkakankaat on usein ihan vaan Anttilasta =D Myös kettu kangas!

   Poista
 4. Hienoja! Nuo pienemmät sopii varmasti vaikka meikkipusseiksikin. Tuon neliöpussukan kokoa tai oikeastaan muotoa pystyy muokkaamaan sen mukaan, miten isot palaset ottaa kulmista pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pussukan koon ja muodon säätäminen on jo tuttua =) Ei vaan ollut ajatus mukana kun ekaa erää tein. Ja kyl niihin sukkaprojekti menee pieninpiinkin!

   Poista
 5. Kivoja pussukoita! Olet ollut ahkera. Hyvä, että on vähän eri kokoisia ja muotoisia, kaikki säilytettävät tavaratkaan eivät ole samanakokoisia! Ihanaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja pussukoita. Mä nyt jotenkin ihastuin tuohon neliöpussukan muotoon, todella kaunis. En taida uskaltaa lähteä etsimään ohjetta, köpelösti käy kumminkin, eikä tarvi ens yönä nukkua...

  VastaaPoista
 7. Täällähän pyörii pieni pussukkatehdas! Kaikki hienoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hulluus on iskenyt. Sain varmaan tartunnan hullultapussukkanaiselta viime keväänä...

   Poista