lauantai 19. syyskuuta 2015

Puskassa lymyäjän pipo

Täällä on jopa valmistunut jotain tai useampikin juttu. Pipo, ompeluksia, kappa ja yksi neuletakkikin. Toistaiseksi kuvia on tarjolla piposta, joten aloitetaanpa siitä. Titityyllä on menossa Syyskal ja teemana on Ysolda ja Stephen. Mulla on ohje Stephenin huiviin mut langan valinta tuottaa vaikeuksia. Katselin tässä yksi ilta Ysoldan uuden Knitworthy 2 -kokoelman kahta julkaistua mallia ja tajusin että tämähän on jo kakkonen eli siis tällainen kokoelma on jo olemassa!!! Tutkin asiaa tarkemmin ja ihastuin täysin tähän pipoon heti kun kokoelma lävähti näkyviin näytölle. No pipo pääsi samantien puikoille ja valmistui parin päivän sisällä. Enpä tiedä miten tämä on multa päässyt livahtamaan ohi aikaisemmin!
Ohje: Bronntanas (rav)
Lanka: Holst garn Coast
Puikot: 3.5mm

Ohje oli erinomainen. Ei ollut mitään ongelmia. Kapasta jäänyt keltainen Coast kaksinkertaisena oli juuri sopiva tähän pipoon ja piposta tuli kaikin puolin erinomainen. Tein ohjeen pienimmän koon, mutta esimerkiksi pipon korkeus vastaa seuraavaa kokoa. On se hyvä kun tuntee oman käsialansa niin saa sopivan kokoista aikaiseksi, jos olisin seuraavan koon mukaan mennyt olisi piposta tullut ihan liian iso. Muutenkin kokoelmassa oli kivoja ohjeita, jotka voisin toteuttaa! 


Lähiaikoina lisää valmistuneista. Kunhan kuvat saadaan otetuksi. Puskassa lymyilevä pipon omistaja häviää nyt lauantai-illan viettoon!

14 kommenttia: