keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Vielä viime vuonna

Vuoden viimeinen tulikin jo esiteltyä. Kappa nro. 2 valmistui samoihin aikoihin kun edellisen postauksen kirjoneule villasukat. Tämä Kappa on aloitettu ennen sitä kolmos kappaa, jonka sain valmiiksi jo ennen joulua. Tämä sitten valmistui joulun jälkeen kirjoneule sukkien rinnalla. Tämähän on aloitettu jo syyskuussa, mut Kapat mun neulomana on hitaita projekteja.
Ohje: Kappa kirjasta Huivileikki
Lanka: Sandnes garn Alpakka Silke
Puikot: 2.5mm

Mullahan on kaksi kappaa arkikäyttöön, mut tarviihan sitä vielä kolmannen ratsastukseen. Kappa on kauheen hyvä lämmike ja joskus ratsastaessa kaipaan kaulan suojaksi jotain joka pysyy hyvin paikallaan ja lämmittää. Mulla oli kaksi kerää kumpaakin väriä ja ihan kivan mittainen kappa tuli. Mukavan tiivis kaulasta ja laskeutuu kivasti harteille. Tein 30krs:n raitoja että olisi vähän vaihtelua. Helman joustimeen ei riittänyt kovinkaan paljoa lankaa ja se vähän rullaakin mut ei liene haitanne käytössä. Raidat on kivoja ja väritkin on nätit. Nyt enää pakkasen tarvis hieman laskee niin pääsisi testaamaan tätä ratsaille. 


Nyt on kaikki viime vuoden puolella valmistuneet esitelty ja tästä eteenpäin mennään sitten vuoden 2016 neuleiden parissa. Joulu on puretu pois kotoa ja jotenkin näyttää paljaalta. Joulukoristeet odottaa tulevaa joulua ja nyt suunnataan kohti kevättä!

10 kommenttia:

 1. Apua miten monta kappaa :D Äkkiseltään tuosta toisesta kuvasta voisi päätellä sen olevan mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta kauheen monta! Nyt en tee enempää! Nyt kun sanoit niin niinpä näyttääkin mekolta. Valoisalla hetkellä pikaisesti kuvattu, taitaa kuvakulma vähän hämätä!

   Poista
 2. Myös mulle tuli mieleen mekko alemmasta kuvasta; hieno olisi sellaisenakin. :D Kivat raidat ja varmasti paljon yhdistelymahdollisuuksia eri vaatteisiin ja väreihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näyttähän tuo vähän mekolta. Taitaa ripustuksessa käytetyt teipit edesauttaa asiaa =D

   Poista
 3. Mulla on vielä ensimmäinen vaiheessa, olet ollut nopea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tulee reissattua koulussa joka kuukausi tällaiset aivottomat neuleet etenee nopeiten

   Poista
 4. Upea kappa ja ihanan värinen. :)

  VastaaPoista
 5. Upea Kappa tämäkin!
  Mulla on vasta eka vaiheessa, reissuneule ei paljoa edisty ilman reissuja :D

  VastaaPoista