perjantai 29. tammikuuta 2016

Vihreät pukit ne laukkaa

Ennen joulua näin Kate Daviesin pukki -kämmekkäät. Kauheen kivat, mut siis kämmekkäät on melko tarpeettomat täällä aikalailla suurimman osan vuodesta. Muokkasin niistä sitten lapaset kun niille on enemmän käyttöä. Aloitin nämä jo vuoden 2015 viimeisenä päivänä, koska tammikuussa ei uusia töitä aloiteta =DLanka: Teetee helmi
Puikot: 3mm cubics

Nää oli ihan hauskat neuloa. Peukalot tuntui toimivan parhaiten yksivärisenä. Pukit on jotenkin symppiksiä. Lankana Helmi tuntuu ihan kivalta lapaslangalta. Omaan käyttöön tulivat ja just passelit on. 


Mulla on valmiina yksi neule, mut sitä joudutte vielä odotteleen. Puikoilla ei oo enää läheskään niin paljon projekteja kuin joulukuun lopussa. Enää viis ja niistäkin kaksi on vähän uneliaassa tilassa. Mut Naima etenee ja samoin Still light sekä kirjoneulesukat. Viimeisin mainuttu varmaan valmistuu ensimmäiseksi. Vielä on pari päivää tätä kuuta jäljellä, jospa vaikka saisin ne sukat valmiiksi ennen helmikuuta.

14 kommenttia:

 1. Onpa ihanat. (: Vitsi kun häkellyn aina tuosta sanasta "kämmekäs" kun tule vaan kukat mieleen. Aina hetken raksuttaa että niin niin, kynsikkäät, kämmekkäät... :D Mut hauska malli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pukki kämmekäs vois olla jännän näköinen kukka =D

   Poista
 2. Hauskat pukit! Ja ihana ostokset edellisessä postauksessa, harmittaa vieläkin etten päässytkään lähtemään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin ihania ostoksia =) Pukit on kyl ihan hauskat!

   Poista