perjantai 5. elokuuta 2016

Vadelma

Ensin en päivitä mitään viikkoihin ja sitten yhtäkkiä parin päivän välein! Tää on nyt vaan päivitettävä ei voi mitään. Mä olen pitkään haaveillut Jojin Boxysta, mut ajatus sen neulomisesta käsin... No mä olen myös halunnut kokeilla neulekoneella neulontaa, koska mulla olisi mahdollisuus saada anopin neulekone käyttöön. No kaveri päätti tehdä boxyn itselleen neulekoneella ja kun se oli neulottu minä tuppasin kylään lankoineni neulomaan omaa!

Ohje: Boxy (Rav)
Puikot: Neulekone ja 2.5mm 
Lanka: TeeTee Elegant kaksinkertaisena

Neulonta eteni niin että etu- ja takakappaleet hartioille asti neuloin koneella. Hartiat, resorit, kauluksen ja hihat neuloin sitten käsin. ja kappaleiden sivusaumat piti myös ommella. Neulekoneesta en osaa oikein mitään sanoa kun kaveri vastasi säädöistä ja muusta. Neuloin palaset kuitenkin itse kaverin ohjeiden mukaan. Paita valmistui nopeasti maanantaina aloitin ja torstaina oli valmista ja keskiviikkona en edes ehtinyt neulomaan. Lanka sopii hienosti puseroon (sekin on kaverin omassaan testaama, mulla sattui olemaan samaa varastossa melkein tarpeeksi ja lisää ostin Porvoosta) valmis neule laskeutuu kauniisti ja on tosi mukava ja keveä päällä. Värikin on kaunis vadelman punainen. En voi kun rakastaa tätä puseroa! Edelleenkään en juuri mitään tajua neulekoneista, mut houkuttaa kyllä se anopin neulekoneen tänne tuominen ja käytön opettelu. Oli sen verran mukavaa puuhaa tuo koneneulontakin.


Muuten olenkin lähinnä purkanut jo aloittamiani neuleita. Mikään ei oikein innosta nyt kun tämä tuli valmiiksi. On varmaan aloitettava jotain uutta.  Mukavia neulehetkiä kaikille.

10 kommenttia:

 1. Kyllä on hyvännäköinen! Voisit tehdä enemmänkin tän värisiä paitoja ja takkeja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää laajentaa värivalikoimaa =D Tää on kyl tosi kauniin värinen. Ja muutenkin huippu pusero =D

   Poista
 2. Todella herkullisen värinen paita,ihana!

  VastaaPoista
 3. Minunkin on pakko ihailla tuota väriä, se on upea! Ja Boxy on kyllä ihan mahtava malli, supermukava päällä.

  VastaaPoista
 4. Pirteä paita! Pitäisi kyllä tutustua koneneulontaan itsekin, siinä on selkeästi hyötynsä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan selkeesti. Suvun neulekone tulee mun käyttöön ja kurssikin alkaa täällä joten lisää koneneulontaa luvassa syksymmällä

   Poista