lauantai 26. marraskuuta 2011

Eskariompelija esittäytyy...

Haluaisin osata ommella oikein hyvin...totuus on vaan joskus toisenlainen. Projektipussin, ostoskassin ja puikkopussin ompelu tänään osoitti että olen tasolla eskariompelija. Suunnittelin puikkopussia lahjaksi mutta koska eskariompelija ei ole kovin taitava jää pussi omille puikoille, jotka kyllä kaipasivatkin hyvää säilytyspaikkaa. Toinen käsityö josta olen saanut kuvat otettua on vauvan myssy ja sukat. Nämä menivät lahjaksi =)Ohje: Ihan omasta päästä on tämä viritys kehitetty

Tämä vaikuttaa kuitenkin ihan toimivalta...Katsotaan!

Ohje: Sukat tutulla junasukka ohjeella ja hattu on Quynn (Rav)
Puikot: Sukat 2mm ja hattu 4,5mm
Lanka: Mini Duett (hatussa kaksikertaisena)

Näistä tuli suloiset. Hatun ohje oli tosi kiva. Lisäsin hattuun solmimisnauhat kun hattu meni ihan pienelle vauvalle.

Olen myös hieman askarrellut mutta niitä tähtösiä ei tietty ole vielä kuvattu ja voi olla että ne unohtuu. Kaikenlaista olen puuhaillut siis tänään. Katsotaan mitä sitten huomenna saisi aikaiseksi. Ensi viikolla perjantaina on pikkujoulut johon olen aloittanut sellaisen boleron ja huivin sekoituksen...Kyllä asiat on hyvä tehdä ajoissa vai mitä?!

Mukavaa viikonloppua <3

2 kommenttia:

  1. Näyttää ihan näppärältä tuo puikkopussin malli. Mun pitäis kans ommella itselle joku nerokas kotelo, kunhan sais suunniteltua mallin... :)

    VastaaPoista
  2. mulla on sellainen toinen jossa on kääntyvä vahvistettu vapaasti kääntyvä läppä se on parempi...(tähän unohdin ottaa sen huomioon niin piti lisätä loppuvaiheessa) Kyllä tämä nyt toimii...Jälki ei ole kovin hienoa vältämättä mutta kelpaa mulle =)

    T.Iikku

    VastaaPoista