lauantai 19. marraskuuta 2011

Pöllöjä ja neuleet ei vaan etene?

Käsityöt ei oikein etene yrityksistä huolimatta. Jonkinlainen krooninen syysväsymys on päällä ja tuntuu etten mitään saa aikaiseksi. Vähän olen neuloskellut joitain töitä eteenpäin mutta ainut valmiiksi saamani työ on taas yksi rikke-pipo. Kuvaa ei vielä ole koska en ole saanut sitä kuvattua...

Mutta täältä löytyy ihania PaaPiin Pöllöjä ja niihin liittyvä arvonta. Nämä on yksinkertaisuudessaan ihania! Alkoi heti tehdä mieli tilata yksi pöllön tekemispaketti =) Vielä kuva näistä söpöläisistä tähän loppuun. (kuva PaaPii -blogista)


Minun viikonloppuni kuluu töissä, joten ensi viikolla lisää niistä neuleista jotka ei ikinä tunnu valmistuvan! Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

 1. uusi lukija ilmoittautuu :)
  tulikin selattua useampi sivu taaksepäin heti ensilukemalla,
  ihania neuleita olet tehnyt :)
  itsellä taas tuntuu olevan vähän semmoinen neule "plääh" kausi meneillään
  vaikka ihan perus sukkia ja muita pieniä juttuja on kokoajan meneillään..
  ajattelin etsiä innostusta nettilankakaupoista jos kokeilis jotain uusia lankoja kun ei täältä saa kuin novitan lankoja..

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa lukemaan ja kiitos1 Monesti tuntuu että neuloessa onnistuu vaikka päivä olisi muuten mennyt ihan pieleen...jonkinlaista onnistumis terapiaa! Langoista löytyy kaikkia ihanuuksia vähän väliä lisää. Nyt on odottamassa neulomista ainakin cascadea, silkbloomia yms. ihanuuksia =)

  Iikku

  VastaaPoista