lauantai 12. marraskuuta 2011

Keskeneräisten pino vaan kasvaa...

Mistähän se johtuu että yhtäaikaa kesken pitää olla noin 10-20 työtä. Eihän siinä ole mitään järkeä. Minulla on tällähetkellä aktiivisesti kesken pari huivia, säärystimet, kahdet sukat, liivi ja ties mitä muuta...Ja vielä pitäisi aloittaa yksi työ pyynnöstä ja parit villasukat. Huh ja joululahja koriinkin pitäisi tehdä täytettä. Kaikki on yleensä valmistunut tosin aikataulu vaihtelee töiden välillä jonkun verran =) Onneksi tämä keskeneräisten töiden määrä ei juurikaan ahdista minua! Olen kuitenkin saanut kuluneella viikolla jotain valmiiksikin...
Ohje: Irish coffee (Rav)
Puikot:
Lanka: Katia peru

Vaikka tämä on paksu tämä on ihana. malli on hyvä ja istuu tosi hyvin. Pienen virheen tein hihojen suhteen mutta ehkä ette huomaa sitä. Tämä on pienin koko, koska käyttämäni lanka oli paljon paksumpaa kuin ohjeessa oleva. Tämä on talvella varmasti ihanan lämmin. Vaikka langassa on vähän keinokuitua pidän siitä kovasti. Ohjeen sain lahjaksi ravelryssä kanssa kahelilta joten kiitos!

Keskeneräisistä joku valmistuu varmasti lähiaikoina, joten niistä sitten lisää sitä mukaan kun valmistuvat. Mukavaa viikonloppua teille kaikille jotka täällä piipahdatte =)

5 kommenttia:

 1. Voi että miten hieno! Upea palmikko. Täytyy sanoa että siun versio on kauniimpi kuin tuo räveltämön mallikuva...

  VastaaPoista
 2. Vau! Kiitos kohteliaisuudesta. Tykkään tästä itsekin kovasti. Tämä on varmaan yksi onnistuneimmista ikinä =)

  Iikku

  VastaaPoista
 3. Ai niin, ja piti noista keskeneräisistä sanoa: mullakin välilä karkaa mopo käsistä, niin että niitä keskeneräisiä on iso kasa. Oon kuitenkin välillä yrittänyt tietoisesti vähän rajoittaa uusien aloittamista ja koettanut saada jotakin valmiiksi ennen uuden aloittamista. Mutta kun innostuu helposti uusista jutuista, niitä uusia töitäkin tulee aina aloitettua. :D

  VastaaPoista
 4. Minäkin yritän aina rajoittaa ja tehdä jo aloitettuja loppuun...mut kun on niin paljon ihania ohjeita. Tosin nyt oon jämähtänyt Rikke-pipoihin joita olen tehnyt itselle ja lahjaksi =)

  iikku

  VastaaPoista