torstai 3. marraskuuta 2011

Heitteillejättö!!!

Blogi parka on ollut ihan unohduksissa jo kuukausia en taida rohjeta edes ajatella kuinka monta kuukautta. Aika menee hurjaa vauhtia eteenpäin ja tuntuu ettei se riitä mihinkään. No se ei varmaankaan ole uutta sitä samaahan minä valittelen säännöllisesti. Kaikenlaista olen neulonut ja niistä löytyy tiedot Ravelrysta, eikä minulla ole energiaa niitä enää tänne päivitellä joten jatkan tästä hetkestä =)

Kesä on kaukana takana ja joulu ihan nurkan takana. Syksyn ja pimeyden myötä energiat tuntuu menevän arkielämään. Nyt alkaa olla se aika vuodesta että kun aamulla menee töihin on hämärää ja kun iltapäivällä pääsee kotiin on jo melkein hämärää...valoa ja aurinkoa voi siis katsella joskus kahvihuoneen ikkunasta jos ehtii! Valon ja lämmön määrä tuntuu olevan suoraan verrannollinen energiatasooni mitä vähemmän valoa ja mitä kylmempi sitä vähemmän tuntuu jaksavan mitään. No se tästä syksy marinasta...ja uskokaa tai älkää kyllä minä pidän syksystä!

Neuleisiin...kuten mainitsin kaikenlaista on valmistunut kuukausien kuluessa ja ne on listattu ravelryyn sieltä voi kurkkia jos kiinnostaa. Minulla on tekeillä pari villapaitaa, lapasia, sukkia yms. siis kaikenlaista niin kuin aina...

Syyslomalla vierailleelle väreistä hyvin tarkalle pikkuneidille tein lapaset. Joihin neiti valitsi värin ja koristeet (lapasiin sai tehdä kukille vihreät lehdet...IHME!) Lapaset on ihan peruslapaset intialaisella peukalokiilalla muuten omasta päästä!
Ohje: Oma, Saran

Puikot: 3mm

Lanka: Janne

Lapaset oli mieleiset ja niiden valmistumista odotettiin =)


Syksyäni ovat piristäneet savityöt. Haaveilin savitöistä monta vuotta ja vuosi sitten syksyllä lopulta aloitin. Savityöt ovat vieneet minut mennessään siinä missä neulominenkin ja sanonkin että mulla on joka viikko saviterapiaa =)Kuvassa tekemäni kulho ja numerot jotka suuntavaat seinälle toimittamaan kellon virkaa! Pidän näistä kovasti!

Mukavaa syksyn jatkoa ja talven tulon odottelua kaikille...

4 kommenttia:

 1. Niin neiti 5v. mielestä kun mikään muu väri ei käy =) Mitäpä täti ei rakkaiden lapsosten eteen tekisi =)

  Iikku

  VastaaPoista
 2. Savityöt kuulostaa jännältä! Lapsilla tahtoo olla aika ehdoton kanta värien suhteen... :D

  VastaaPoista
 3. Savityöt on ihania =) siinä on se sama kun käsitöissä mutta samalla vaatii kärsivällisyyttä toteuttaa kaikki vaiheet huolella ja kunnolla. Menee monta kertaa että saa työn valmiina kotiin...on ihanaa huomata että valmiina ideasta tuli juuri niin kuin ajattelit tai sitten jotain ihan muuta...koska lasitteista ja savesta ei voi aina tietää niin joskus lopputulos yllättä =)

  Iikku

  VastaaPoista