torstai 26. tammikuuta 2012

Ihan väärinpäin...

Kaikki meni väärinpäin kun viikonloppuna matkasin työkavereiden kanssa Tallinnaan. En aikataulun takia ehtinyt Karnaluksiin (mikä on varmaan hyvä), mutta muutamasta keskustan lankakaupasta lähti mukaan lankaa 8 kerää. Langat on alpakkaa, merinovillaa. Virolaista ja Latvialaista villalankaa löytyi myös mukaan =) Sitä ennen ostin jo seitsemän kerää soija-villalankaa läheisestä lankakaupasta. Siis tää menee nyt ihan väärin päin oon viimeaikoita ostanut liian monta kerää lankaa sen sijaan että olisin kuluttanut varastoissa olevia! Lisäksi en ole viime aikoina neulonut niitä varastolankoja...Varasto siis kasvaa mutta ei pienene niin kuin oli tarkoitus. Tallinnan matkaa varten "tarvitsin" uuden kaulurin ja pipon. Kauluri tuli valmiiksi ennen reissua ja pipo reissun aikana. Lankana oli silkki-villa lanka joka tuli ostettua ravelryn kautta =)


Ohje: Short stays (Jane austen knits 2011)

Lanka: Cascade 220
Puikot: 3.5 ja 4.o mm

Ihastuin ohjeeseen heti kun näin kuvat lehdessä. Tämä pääsi puikoille heti ja valmistui nopeasti. Neule on ollut jo käytössä ja sitä on kehuttu. Pidän tästä tosi paljon ja varmasti käytän. Harmi on se että lanka on käsinpestävä, mut ei se kovasti haittaa kun lanka on muuten niin IHANAA!Ohje: Oma

Lanka: Manos del uruguay Silk blend
Puikot:3,5mm

Tallinnan reissussa valmistunut hattu joka sopii hienosti uuteen kauluriin. Oikeastaa rakastan aina oikein neuletta. Mitä pidenpään neulon sitä enemmän pidän siitä =)Ohje: Shimmering in Blue (Rav)
Lanka: Manos del uruguay Silk blend
Puikot: 5mm

Tämä on ihana! Lanka on ihanaa ja malli on ihana ja sopii ihan täydellisesti ruskeaan takkiini! Niin ja onhan tässäkin sitä ainaoikein neuletta =)

Ainostaan Short stays on varastoneule joten ei juurikaan edistystä sillä rintamalla...

Minä toivun vielä Tallinnan reissusta syöden laivalta hankittuja karkkeja =) Ja ehkäpä neulon jotain sieltä ostamistani langoista. Mikään juuri nyt puikoilla oleva työ ei innosta ainoastaan puffia olen neulonut mut enpä muuta. Mukavaa viikkoa!

1 kommentti: