perjantai 6. tammikuuta 2012

Kipari-vyötiäinen

Joskus joulua ennen Ilu toteutti Kipari hatun raidallisena ja minähän ihastuin siihen. Lupauksena oli että ohjekin olisi tulossa ja sitä hartaasti odottelin ja nyt vuoden vaihduttua havaitsin että ohje on ilmestynyt =) Ostin ohjeen heti ja aloitin Kiparin yksivärisenä...Lanka ei jotenkin sopinut malliin ja purin ensimmäisen version ja aloitin uuden Cascade 220 langasta. Ja otin myös mallia Ilun tekemästä vyötiäis versiosta ja tein ainaoikeaa etupaneeliin. Pidän täst hatusta oikein kovasti ja langasta! Täähän on ihanaa lankaa en oikeastaa ymmärrä miksi en aikaisemmin ole tätä kokeillut.


Ohje: Kipari (handu.fi)
Puikot: 4mm
Lanka: Cascade 220

Ihana! Lanka on uusin suosikkini...Ainoa harmitus on vaan se ettei lankaa saa ostettua täältä vaan se on tilattava netistä. Ehdotin kyllä paikalliselle lankakauppiaalle mut ei innostunut =(
Tää mallikin on tosi kiva =) Uskonpa tekeväni näitä lisää! Ja tämäkin on muuten Kahelien varastoneule KAL:iin sopiva työ!

Työt jatkuu ja häiritsee siis varastaneuleiden ja muidenkin valmistumista. Mutta hiljaa hyvä tulee =) Olen ollut aika kamalan väsynyt tämän ekan työviikon eikä tästä tunnu tulevan loppua kun seuraava vapaapäivä on tiedossa vasta ensi keskiviikkona =( Joten loppiainen sujuu siis työnmerkeissä.

Olen tässä ihaillut jouluvaloja ja joulukuusta(joka on kestänyt ihan älyttömän hyvin) Viimeistään huomenna ne varmaan on raivattava pois. Mutta ajattelin että jos olohuoneeseen laittaisi jotkut vähemmän jouluiset valot.Tuomaan valoa tähän pimeään vuoden aikaan.

Hyvää loppiaista kaikille!

1 kommentti:

  1. Tsemppiä väsymyksen keskelle, eiköhän ne päivät ala tästä pikku hiljaa valostua. Tosi kiva myssy!

    VastaaPoista