sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Vuoden viimeisiä ja ensimmäisiä

Loman aikana olen saanut kaikenlaista pientä neulottua. Motivaatiota villapaitoihin ja takkeihin ei ole ollut mutta ehkä tänä alkaneena vuonna taas =) Uusi vuosi vaihtui rauhallisesti. Ystävän kanssa käytiin syömässä ja loppuilta oltiin sit miehen kanssa kahdestaan kotona. Tämän päivän jälkeen loma on ohi ja huomenna on suunnattava taas töihin. Lomaa ei ole koskaan tarpeeksi, mutta toisaalta on ihan kiva mennä töihinkin. Uuden vuoden lupauksia en ole yleensä harrastanut, mutta tänä vuonna päätin tehdä lupauksen. Kohta kymmeneen vuoteen ei olla käyty muualla reissussa kun Virossa ja Ruotsissa. Joten nyt aloitan säästää matkaa varten ja lupaus on että säästän joka päivä vähintään yhden euron matkarahastoon, voihan se olla että matkan toteutumiseen menee jotain vuosi mutta ainakin se on tulossa!

Neulomuksiin sitten...Vuoden viimeisinä neuleina on lapaset sekä kämmekkäät ja uuden vuoden ensimmäisenä pipo joka on aloitettu viime vuonna.


Ohje: Christopher (Rav)
Puikot:4mm
Lanka:Katia Merino

Vihdoinkin pipo miehelleni. Ei ole saanut uutta pipoa varmaan kahteen vuoteen...Ingenjoor Syttäsi minulle kaheleissa ohjeen eilen, joten otin tämän heti puikoille ja tänään aamulla tein sen valmiiksi. Mies tykkää tästä ja varmasti käyttääkin tätä. Kivat on nuo raidat ja kavennukset. Ohjeessa pipo on kaksinkertainen, mutta mies halusi yksinkertaisen joten tein vaan käänteen jonka ompelin kiinni nurjalle puolelle.


Ohje: Splitbark (Rav)
Puikot:3,5mm
Lanka:Drops Karisma

Sain mahdollisuuden lainata ohjekirjaa jossa näiden ohje oli ja nämähän sitten tuli tehtyä. Itselleni. Paikallisen kaupan lopettaessa dropsin tuotteiden myynnin tulin hamstranneeksi dropsin lankoja joista pidän...Karismaa lapsia varten. Nää on hienot ja just sopivat =)


Ohje: Oma
Puikot: 3.5mm
Lanka: Drops Karisma

Ostin sellaiset neliskanttiset pyökki sukkapuikot joista tykkään kovasti. Oli siis pakko kokeilla niitä ja neuloa jotain niillä...ensin meinasin pöllökämmekkäitä mutta sitten kuplat alkoi viehättää, joten tekaisin sit tälläiset. Mikähän noissa kuplissa minua niin viehättää kun aina palaan niihin =)

Olisipa kiva saada jostain sellaisia knittareihin sopivia neliskanttisia puikkopäitä =) Niin ja kaikki nämä työthän sitten menee Varastoneulonta KAL:iin kun langat on hankittu vuonna 2011. Hyvää uutta vuotta kaikille!

PS. Ja monta neuletta viime vuodelta jäi kesken ja siirtyy tälle vuodelle...

2 kommenttia:

  1. Nuo kupla-ranteenlämmittimet on tosi nätit! Jos kirjoitat joskus noihin ohjeen niin tahdon hetiheti kans :)

    VastaaPoista
  2. Voin yrittää kirjoittaa ohjeen...mutta hetki aikaa siihen voi kyllä mennä.
    Iikku

    VastaaPoista