sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Entäs kun vaan toistaa itseään?

Minä olen kyllä nyt toistanut itseäni...tadaa taas raitasukat ja lähes samanlaiset kuin ne edelliset! En oikein voi uskoa miten paljon olen innostunut näitten sukkien neulomisesta. Taas sain yhdet sukat eilen valmiiksi ja uudet on suunnitteilla.

Ostin uudet Cubics puikot ne lyhyemmät ja koko 3mm mitä olen toivonut jo pidemmän aikaa. Aloitin innoissani neuloa ja totesin ettei lanka kulje puikolla ja tarkerteuu koko ajan. Puikon yksi reuna oli pykämiä täynnä ja sitten toisessa oli lovi johon lanka koko ajan tarttui. Puikoilla oli sen verran hintaa että seuraavana päivänä menin töiden jälkeen takaisin kauppaan mistä ostin ne ja kuinka ollakaan kaikki (ne useat paketit joita jäi) oli keritty myydä ja nyt sitten odottelen että uusia puikkoja tulisi ja saisin uudet ihanat puikkot käyttöön...(taidan kyllä tarkastaa jo kaupassa että ovat kunnossa) Silti pidän näistä neliskanttisista puupuikoista. Vielä kun tänne otettais myös niitä pyöröpuikkojen vaihtopäitä =)

Mutta siis ne sukat!

Ohje: Perussukat noro raidoilla
Puikot: 3.5mm cubics
Lanka: Regia 6-fädig ja Noro Silk garden sock

Nää on niin kivoja ja hauskoja neuloa. Näissä on muutamaa raitaa lyhyemmät varret. Muuten samanlaiset kiilakantapää ja nauhakavennus. Seuraavaksi opetten tekemään ranskalaisen kantapään se istuu mun jalkaan ihan parhaiten =)

Ihana sunnuntaita kaikille...mä olen luvannut lähteä metsään hirvikärpästen syötäväksi (apua!!!).

3 kommenttia:

  1. Kyllä itseään saa toistaa (sanoo samaan sortunut)! Varsinkin näin kivan näköisissä sukissa :).

    VastaaPoista
  2. Niin saahan sitä toistaa itseään! aika kivat nää on ja tulee tarpeeseen kun on vanha puutalo =)

    VastaaPoista
  3. Olipas huono onni puikkojen kanssa... Raidat toimii aina, vaikka monta kertaa peräkkäin :D

    VastaaPoista