tiistai 25. syyskuuta 2012

Jottei tuuli ja viima paleltaisi...

Tänään aamulla oli kova tuuli ja kylmä sellainen. Kämmekkäät oli siis tarpeen. Koira kävi aamulla leikkauksessa ja voi nyt jo ihan hyvin...on jo herännytkin =) Eilen ja toissa iltana viimeisimpien sukkien jälkeen aloitin tehdä miehelle jotain mitä hän oli toivonut eli noroa raidoitettuna ja tällä kertaa käsiin.
Ohje: Ihan vaan peruskämmekkäät ilman ohjetta
Puikot: 3mm
Lanka: Noro silk garden sock ja Nalle

Mies tykästyi noro raitasukkiin ja kyseli eikö samalla periaatteella vois tehdä kämmekkäätkin. No voihan ne ja teinkin sellaiset kun viimeisimmät sukat valmistui. Näähän oli super nopeat ja helpot tehdä. Koko on mulle hieman iso mutta varsinaiselle käyttäjälle juuri sopiva! 

Oon tässä ajatellut etten taida uskaltaa aloittaa siitä mun toisesta Noro kerästä mitään kun se on ohuempaa ja sitä on metreissä paljon enemmän kuin tätä ja oon tästäkin tehnyt jo yhdet kämmekkäät ja kahdet sukat, ja vielä sitä on jäljellä! Ja olen muuten ajatellut että tarviis varmaan neuloa jotain muuta kuin raitoja välillä!? Niin ja voisiko joku tulla viimeistelemään nuo puserot ja villatakit, kun ne ei sit kiinnosta ollenkaan!

Rauhallista ja leppoisaa viikon jatkoa =) 


5 kommenttia:

 1. Ihanaa, että miehesi toivoi Noro-raitakämmekkäitä. :)Niin ja Noro-kerät on havaittu aika pohjattomiksi... :D Kerästä vain riittää ja riittää.

  VastaaPoista
 2. Siulla on selvästi laatutietoinen mies :D Mie aloittelin kyhin aikaan nororaitasäärystimiä mutta ei niistä tullutkaan mitään. Ehkä miekin aloitan kämmekkäät...

  VastaaPoista
 3. Ihania. Hyvä valinta mieheltäsi :)

  VastaaPoista
 4. Lisää ihania raitoja! Tekisi mieli pistää heti raitoja puikoille ja harmaata toisen värin kaveriksi.

  VastaaPoista
 5. Raidat on kyllä aika koukuttavia...mies valitsee aina kaikkein kalleimmat ja ihanimmat langat kämmekkäisiinsä =) Suosittelen noro raita kämmekkäitä...tekisi mieli tehdä itsellekin!

  Iikku

  VastaaPoista