lauantai 29. syyskuuta 2012

Piparkakkureunoja =)

Neuloja piipahti siellä Helsingissä ja hurautti työmatkan päätteeksi ratikalla villavyyhtiin ja ostin neljä vyyhtiä ihania cascade lankoja. Myös Cascaden jämiä olen saanut kanssa neulojilta (suunnittelen sellaista jämäjuttua ) Mutta siitä myöhemmin lisää. Mut jos on turhia jämiä Cascade 220 lankoja niin voi ottaa yhteyttä ja postittaa tänne itärajalle!

Kuitenkin kiireisen reissun aikana vähän ehdin neuloa ja sitä ennenkin sain yhden pikkutyön valmiiksi! Tässäpä ne tulis.Ohje: Superhelppo syyspipo (muita ihania -blogi)
Puikot: 3.75mm
Lanka: Drops extra fine merino (ruskea) ja SMC Extra merino (keltainen)

Kiva on tuo kuvio! Minulla oli käytössä ohuemmat langat joten hattu on oikein pipomainen. Just hyvä ulkoiluun =) Erityisesti Dropsin merinoista tykkään edelleen =) Ihan hauska perushattu.Ohje: Junasukat (Taito EP)
Puikot: 2.5mm
Lanka: Schoppel-Wolle Vintage Jeans Ball

Vähän lyhyemmällä varrella kuin ohjeessa. Tää on ihan kiva lanka ja hyvä perusmalli. Kiilakantapää on näissä sukissa. Nää on tehty siellä Helsingissä otin mukaan vaan tälläisen pikkuprojektin kun aattelin että ei kuitenkaan paljoa ehdi neuloa. Nää odottaa sopivaa vauvaa =) 

Aurinkoista viikonloppua! Taidetaan mennä vielä jatkossakin asuste linjalla =)

2 kommenttia:

  1. Hauska piponen ja minisukat on kuin karamellit :D Saa sitä cascadea idästäkin ;)

    VastaaPoista
  2. No saa mut ei tuu koskaan käytyä kaavilla!

    Iikku

    VastaaPoista