perjantai 9. elokuuta 2013

Kuu kuin kuparia...

Erään ihanan hys hys projektin saa nyt esitellä =) Tää valmistui vasta alkuviikosta kun lanka loppui mun laskuvirheen vuoksi kesken ja jämien haalimiseen meni hetki. No ne viimeiset neljäkerrosta valmistui sitten nopeasti kun jämälanka saapui. Huivi on ihana ja lanka on ihanaa. Kaikinpuolin tosi onnistunut lopputulos! Ihastuin tähän ohjeeseen heti kun Emma esitteli eka kerran huivinsa kun osallistui sillä Novitan huivi kilpailuun. Onneksi eivät ymmärtäneet hyvän päälle ja huivi palautui Emmalle ja tuli testineulottavaksi. Nyt ohje on julkaistu.  Tässä minun versioni kuun uni huivista!

Ohje: Kuun Uni Emma Karvonen (Rav) 
Lanka: Kraft Merinosilk sock värissä Coppertones
Puikot: 4.5mm

Ihastuin tähän lankaan retriitissä ja ajattelin, että joku huivi ois kiva tehdä tästä. No sitten Emma esitteli huivinsa. Tämä lanka tuntui ainoalta oikealta langalta tähän huiviin. Tässä taisi käydä vähän niin että huivi ja lanka päättivät, että ne sopii yhteen ja minä vaan sit neuloin huivin. Loppu tulos on ihana. Tuossa langassa on kaunis himmeä kiilto ja ihana neuletuntuma ja pehmeä on lopputuloskin. No ohjeesta sit. Ei voi kyllä sanoa kun että perusteellinen ja hyvä ohje. Mä neuloin suomenkielisen version. Mallikerrat on helppoja muistaa ja niiden leveys kasvaa mukavan loogisella tavalla. Siivekkeet tuovat olennaista lisäpituutta huiviin. Sanoisin että hyvä ohje ja lanka valinnalla saa muuteltua huivin ulkonäköä helposti. Huokuttais tehdä toinen, mut en oo vielä keksinyt et kenelle sen tekis! 

Aurinko on hävinnyt pilvien taa ja viime yönä ukkosti. Tuntuu suorastaan syksyiseltä, harmi sillä kesä on mun suosikki vuoden aikani ja mua kyllä aina harmittaa kun se päättyy. Mukavaa päivän jatkoa ja hauskaa sekä rentouttavaa viikonloppua !

18 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis malli ja aivan upea väri! Tuollainen pehmeä oranssi on niiin mun juttu. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihana väri =) Mä jahkasin pitkään tän ja keltaisen välillä mut jotenkin tuo kuparin hohde vei mennessään!

   Poista
 2. Kaunis huivi! Värikin on mukavan syksyinen eli hyvin tähän ajankohtaan sopiva!
  Olin ihan varma, että tuo Emman huivi pärjäisi hyvinkin kisassa, mutta kuten sanoit - eivät ymmärtäneet hyvän päälle. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo väri on kyllä upea, oijoi... Kiitos ahkeralle testineulojalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan kun sain neuloa tämän...Tää on mun uus lempihuivi. En ois ehkä jaksanut odottaa ohjeen julkaisuun asti =)

   Poista
 4. On tämä vaan kaunis malli ja väri tuntuu tosi sopivalta syksyä kohden.

  VastaaPoista
 5. Ihana, ihana. :) Tekee sikana mieli tätä mallia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, mahtava malli ja lanka! Ja sopivat erinomaisesti yhteen =)

   Poista
 6. Hieno huivi ja aivan ihanan väristä lankaa!

  VastaaPoista
 7. Kaunis huivi ja samoin lanka. Kuinka sinä ehdit näin vaudilla aina neuloa kaikkea ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ollut lomalla joten siitä varmaan johtuu että kaikenlaista on valmistunut =) Maanantaina alkaa työt joten eiköhän tahti siitä hidastu!

   Poista
 8. Upea! Tuo lanka on kyllä täyttä luksusta ja väri on aivan huippu!

  VastaaPoista