torstai 8. elokuuta 2013

Miksi nää matkakäsityöt ei lopu???

Taas oon saanut valmiiksi yhden tai tavallaan kaksi matkalla aloitettua käsityötä! Alkaa mietityttämään en oonko mä mitään muuta siellä matkalla tehnytkään kun neulonut?

Nää sukat siis aloitettiin siellä reissussa ja väliin tulleiden käsitöiden jälkeen sain valmiiksi tänä aamuna. Myös alunperin tuo pikkuinen mekko aloitettiin reissussa, mut ensin valitsemani malli ei toiminutkaan tällä langalla niin päädyin tiistaina aloittaan ihan alusta uudella ohjeella.

Kuvien taustalla oleva harmaan on muuten tällä viikolla maalattu puusohva, joka on tulossa ruokapöydän taakse ikäänkuin penkiksi. Se tarvitsee vielä sopivat patjat ja päiväpeiton. Mutta harmaa väri on mielestäni aika hieno. Laittelen siitä sitten kuvan kun saan puuttuvat elementit hankittua!Ohje: Paulette (Rav)
Lanka: Sirdar just soya 
Puikot: 3mm

Pieni mekko pienelle prinsessalle. Toivottavasti on sopiva. Tämä lähti tänään ystävän mukana kohti syntymäpäivä juhlia! Ohje oli kiva ja selkeä. Teen varmasti tilaisuuden tullen toisenkin tällaisen. Hieman höyryttäminen latisti noita laskoksia tuossa edessä. Näyttää tosin melko muodottomalta tuossa kuvassa!Ohje: Oma 
Lanka: Sirdar Just Soya
Puikot:3mm

Tähän ei ollut ohjetta. Tein pienen pipon mukaan mekon seuraksi, reikäneule on sama kuin Pauletessa. Tästä tuli kanssa tosi soma =) Ja tämä lähti samaiselle prinsessalle synttärilahjaksi!Ohje: Omat perussukat
Lanka: Regia 4-Ply ja Regia Random stripes
Puikot:2.5mm

Jälleen raitasukat! Lankana on lila yksivärinen ja random stripes lanka, jonka väriin joskus ihastuin. Mutta tiedättehän mitä siitä seuraa...yrittää aina neuloa jotain siitä suorastaan kirjavasta langasta ja mikään ei vaikuta hyvältä, kunnes sen liittää yksiväriseen lankaa. Tässä langassa värin vaihdot oli niin lyhyitä et päädyin tekeen 1krs:n vuorotellen yksivärisellä ja kirjalvalla. Silti osassa raidoissa on kahta väriä. Lopputulos on kuitenkin tosi kiva =) Joten ei mennyt hukkaan tämäkään ostos. Nää on kokoa 38-39, joten lahjaksi menevät! 

Täällä vietetään viimeisiä lomapäiviä ja välillä hiipii mieleen ajatus et voikun ei tarvisi vielä ensi viikolla mennä töihin. Toisaalta on se varmaan ihan kivaa sit se töihinkin meno =) No nyt lyhentämään pikkuveljen housuja ja muutakin ommeltavaa olis! Mukavaa viikonjatkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Ihanainen prinsessamekko <3 Ja noin kivoja raitasukkia tuskin voi olla liikaa :)

  VastaaPoista
 2. Voihan ihanuus! Miten muuten tuo kirjavalankajuttu voikin tosiaan aina mennä noin?! Kaupassa on niiiin ihanan näköistä ja lopputuloksena aina tuo yksivärinen kumppani, kun muuten on ihan levoton lopputulos. Ja lisää ostetaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo en tajuu mulle käy aina niin et kaupassa näyttää tosi kivalle, mut sit kun yrittää neuloo niin...Ja varmaan sorrun taas sopivan tilaisuuden tullen =)

   Poista
 3. Olen suunnitellut neulovani lahjaksi sukat kokoa 38-39 samalla puikkokoolla (2,5 mm) mutta enhän mä ole neulonut sukkia kuin itselle joten hankalalta tuntuu. Monta silmukkaa loit noihin? On muuten tosi hyvännäköiset noin raidoitettuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loin 56 silmukkaa ja sit vaan kerroksia piti tehdä kärkeen enemmän kuin itselle kun mulla on sellainen 37 jalka niin sukat tuppaa herkästi tuleen aina sen kokoisiksi vaikka yritän tehdä itselleni liian suuret

   Poista
 4. Mainioita matkaneuleita :)

  Miullakin ois haveena saada pirtinpöydän vierelle puusohva istuimeksi, ehkä se jonain päivänä mummolasta joutaa...

  VastaaPoista