sunnuntai 20. lokakuuta 2013

kuplii kuplii aina vaan kuplii...

Aika on taas vaan hurahtanut ohitse sitten viimeisen kirjoituksen. Kaikenlaisia neuleita on kesken, mutta viime viikolla suunnitelmat meni uusiksi kun sain syysflunssan. Viikonloppuna meillä oli vieraita joten neulomisaikaa ei juuri jäänyt. Kuitenkin neuloin pienelle vieraallemme pipon tietenkin kupla sellaisen. Muuta en sitten juuri ehtinytkään. Kovasti houkuttaisi aloittaa uusi villatakki...mhh pitäis varmaan kuitenkin neuloa jotain loppuun ensin!!!Ohje: Kupla hattu Emskulle (oma)
Lanka: Soft wool ja Janne
Puikot: 3mm

Emskun valitsemista langoista kupla pipo =) Malli on omaa sovellusta neuloessa kehitelty. Saaja on 2v. ja oli ihan tyytyväinen hattuun. Hieman väljä taisi tuosta resorista tulla mutta ihan hyvin pysyi päässä neidillä! No myöhemmässä käytössä testataan! 

Ohje: Kupla -lapaset (rav)
Lanka: Regia 6 ply ja Janne
Puikot: 3.5mm

Viime viikonloppuna tarvitsin automatkalle jotain helppoa neulottavaa. No lopputuloksena on yllätys yllätys kupla lapaset. Lapaset tuli valmiiksi matkalla peukaloita vaille. Peukalot ja päättelyt tein sitten lauantai iltana istuskellessa. Lapaset odottivat kuvausta siis yli viikon. Se on tää pimeys! Ihanathan näistäkin tuli. Jälleen mulla oli 40s puikolla, kun lanka on ohjetta ohuempaa! 


Ensi viikolla varmaan neulon jotain muuta. On yksi testineulonta kesken sen ajatuksella neulomiseen ei ole aivot kuluneella viikolla riittänyt. Ja sit on villahousut kummipojalle ja ja ja joten neulomista kyllä riittää. Joululahja koriinkin pitäisi neuloa vielä sukkia ja lapasia ja tossuja ainaskin!

Mukavaa viikoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Voijee, sääkin oot jo ehtinyt nää tehdä! :) Haluan kans kuplia kämmeniin. Hirvittävän kivat! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat! Kuplat ovat kyllä superihania, varsinkin kun värivaihtoehtoja on äärettömästi. Näihin ei kyllästy koskaan!

  VastaaPoista
 3. Ihanat, addiktoivat kuplat! voi minkä Soile teki kun tuon lapasmallin julkaisi! Ja tuo pipokin on makee - pitäiskö sitä itekin.... Hitsi et on vaikka mitä malleja mitä haluaisi Just Nyt neuloa, (lue:startiitti on iskenyt) mutta kun pitäis vääntää tuntisuunnitelmia ja kirjoitella esseitä... eikä oikeasti olisi aikaa neuloa. Ja neulon silti;-)

  VastaaPoista
 4. Kuplat ovat hienoja, ja vau miten herkulliset väriyhdistelmät olet valinnut.

  VastaaPoista
 5. Niin söpöjä kuplia! Josko sitä joskus itekin ehtis nämä testaamaan...

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuplikset, jaksaisikohan sitä joskus itse kokeilla tuota ohjetta myös :)

  VastaaPoista
 7. Kuplakoukussa, siis. :) Kivoja värejä.

  VastaaPoista