perjantai 4. lokakuuta 2013

Silmukoita toisensa perään...

Sitähän se neulominen on. Silmukoita toistensa perään. Joskus jotkut työt on vaan mielenkiintoisempia kuin toiset. Esimerkiksi pipo jossa on sileää neuletta 9 tuumaa voi olla melko pitkäveteistä neulottavaa, vaikka puikotkaan ei ole kovin ohuet.  Sit on ihania pienten neuleita, jotka valmistuu ihan hujauksessa itsestään. Sitten on neuleita joita ei malttaisi laskea kädestään, kun ei malttaisi odottaa sitä, että neule valmistuu. Mä olen viime viikolla neulonut kaikkia näistä. Tylsän ainaoikein neule hatun, pari pientä vauvan myssyä ja liivin jonka valmistumista en olis malttanut odottaa. Liivistä ei ole vielä kuvia eikä yksistä sukista jotka meni ystävälle lahjaksi, kun niiden kuvat on hukassa tietokoneen syövereissä. Mutta ne muut neuleet olis tässä!

 

Ohje: Quynn (Rav)
Lanka: Sandness Duett
Puikot: 4mm 

Tein kaksi tällaista hattua, sinisen ja vihreän. En muistanut vaan kuvata tuota sinistä myssyä. Heti valmistuttuaan se pääsi lämmittämään pienen suloisen kummipoikani päätä! Istui ihan täydellisesti ja on muutenkin kovin söpöjä nämä myssyt.
Ohje: Sockhead hat (Rav) 
Lanka: Drops baby merino 
Puikot:3mm

Multa toivottiin väljää hattua miehelle. No lopputuloksena oli harmaa, tosiaankin väljä hattu. Hatussa kivointa on se että se muuttaa tyyliään kun kääntää resorin. Ihan kiva perushattu. Oli tämä kyllä aika tylsä neuloa joten voi mennä hetki että uudestaan tällaista tulen neuloneeksi. 

Neulomani Veera Välimäen Edestakaisin liivi on ihana! Enköhän tänä viikonloppuna saa vihdoin kuvat otettua! Kun on enemmän päivänvaloa! Syksyistä viikonloppua kaikille!

12 kommenttia:

 1. Ihania lakkeja :) Tuota lapsen myssyn mallia olen ihastellut, haluaisin mallin ostaa itselleni vaan kun en nolo osaa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se ostaminen vaikeeta ole =) Se on kyllä aika mainio ohje! Mulla on tullossa ohje samaan tyylin neulottulle palmikkomyssylle, kuhan saan sen kirjoiteltua.

   Poista
  2. Pakko kysyä, vähän tyhmä kun olen, tarvitaanko ohjeen ostamiseen PayPalia?
   Palmikkomyssy kuulostaa kivalta! Just himottaakin palmikot kovasti muutenkin :)

   Poista
 2. Kauniita lakkeja! Odotan innolla kuvia Edestakaisin-liivistä, kun houkuttaisi niin kovin neuloa se(kin)... :-)

  VastaaPoista
 3. Hienoja neuleita! Tuollaiselle aikuisen myssylle olisi meidänkin perheessä tarvetta. Odottelen myös innolla kuvia liivistä, se on niin kaunis malli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuolle myssylle oli meillä kotonakin ottaja, jos sitä ei olis luvattu muualle =)

   Poista
 4. Tosi kivoja myssyjä. Etenkin tuo Sockhead (sukkapää suomeksi...? 8)) miellyttäisi minuakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva, aavistuksen tylsä vaan neuloa!

   Poista
 5. Mua puhuttelee erityisesti sukkapääpipo, mutta voin kuvitella, että Quynn on kyllä tosi käytännöllinen malliltaan lapselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuntuu olevat suosittu, annan lahjaksi myssyjä ja sukkia ja tää on ehdottoman suosittu ystävieni parissa =)

   Poista
 6. Quynn on hyllä ihana, miullakin on ohje ostettuna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan neuloon...tulee ihan hujauksessa =)

   Poista