torstai 31. lokakuuta 2013

Vieläkö veri kiertää

Täällä on neulottu vain pienissä erissä kerrallaan. Olen saanut niskat ja hartiat sellaiseen jumiin ettei ne meinaa asettua venyttelemällä, kipulääkkeillä, kipugeelillä eikä oikein millään muullakaan. Siispä olen neuloskellut ihan pienissä pätkissä, kun ei tuo neulominen ainakaan paranna tilannetta. Näin ollen valmiina on vaan yhdet sukat!

Ohje: Pitsisukat omalla perusohjeella
Puikot: 3.5mm Cubics
Lanka: Veto

Koon 41 perussukat pienellä pitsipiristyksellä. Menevät lahjaksi Norjalaiselle neulojalle. Aloitin alunperin ihan toisen mallin mutta päädyin sit purkamaan ja aloittaan tällaiset kun eka viritelmä ei toiminut yhtään. Nää on aikas kivat. Kuvat on aika tummia kiitos todella pimeän kuvaus ajan kohdan! Sukkien väri on kyllä oikea!

Nyt on tekeillä vähän hyshys juttuja ja tahti on tosiaan verkkainen tämän niska/selkäjumin kanssa mut eiköhän se tästä helpotu. Mukavaa viikonvaihdetta kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihanat sukat! Oi, tsemppiä niskajumin kanssa! On kyllä kivulias (ja pitkäaikainenkin) vaiva.

  Olet varmaan koettanut jo kaikkea mahdollista, mutta silti lisään vinkin, jolla itse olen saanut avun. Pippurilaastari! Tosin saatavilla vain Baltian maiden apteekeista, mutta jos joskus olet sinne matkaamassa, niin ostapa kokeilumielessä, kun ei ole hinnallakaan pilattu. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pippurilaastari oli uusi juttu =) Eikähän se tästä saada asettumaan maltillisella neulomisella ja venyttelyllä sekä kipu tuotteilla!

   Poista
 2. Nuo kuvat on tosi jännät noin tummina, oikeastaan hurjan kauniit! :) Mutta kyllä niistä aavistuksen hienoista sukistakin saa. :) Toivottavasti niska-hartiavaiva helpottaa pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun klikkaa isommaksi toimivat hieman paremmin =)

   Poista