lauantai 9. marraskuuta 2013

Kummin velvollisuus...

On ilo ja kunnia päästä kummiksi pienelle ihmiselle! Siihen liittyy mun mielestä vastuuta ja velvollisuuksia, mutta niiden täyttäminen on puhdas ilo ja onni. Mulla on kolme kummilasta kaikki poikia. Viimeisin on kolme kuukautta vanha ja varsin suloinen tapaus =) 

Kyllä mun mielestä kummin velvollisuus niiden yleisesti tunnettujen lisäksi on neuloa mahdollisimman paljon neuleita kummilapselle! Niinpä olen viime aikoina toteuttanut tätä ajatusta ja neulonut suloiselle kummipojalleni villahousut!
Ohje: Balloon Baby Pants (Rav)
Puikot: 3mm
Lanka: Tee tee Alpaca vihreä ja ruskea

Pitkään on ollut jonossa tämä ohje. Ja kun pieni kummipoikani syntyi ajattelin nämä hänelle neuloa. Vihreä lanka löytyi varastosta ja ruskea kerän jouduin ostamaan lankalakkoa uhmaten. Mutta eihän näitä nyt virheellisen langan menekki arvion takia ois voinut kesken jättää. Tein lahkeeseen pidemmän resorin jotta housuilla olisi hieman enemmän käyttö aikaa. Kuvissa resori on kaksinkerroin taitettuna. Mielestäni näistä tuli somat! Lisäksi nää on mukavan ohuet, mutta varmasti lämpimät. Ainut miinus lienee käsipesu, mut eihän villahousuja kovin usein tarvipestä eihän? Ohje oli myös hyvä ja helppo!

Tällaista tällä kertaa. Olen ollut hieman hidas neulomaan viime aikoina. Mutta sen miljoona työtä on kesken. Koitan saada niitä valmiiksi lähiaikoina! Mukavaa viikonlopun jatkoa. Mä lähden pelastamaan voisarvet uunista ja tietysti syömään niitä!

3 kommenttia:

  1. Samanlaisia ajatuksia täälläkin, varsinkin neulomisesta... Söpöt housut, täytyykin laittaa jonoon! :-)

    VastaaPoista
  2. Somat villapöksyt! Nyt ei pientä poikaa palella pakkaskeleilläkään :)

    VastaaPoista
  3. Voi miten söpöt pulleropöksyt :D

    VastaaPoista