sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Joululahjoja

Muutaman joululahjan ystäville olen tehnyt. Eräällä pienelle neidolle sukat ja sitten isommalle kupla-lapaset. Kuplalapasia on tarkoitus neuloa vielä yhdet lisää joulupukin konttiin.

Viikko on ollut minulle raskas, mutta kerron siitä enemmän seuraavassa viestissä. Minusta tuntuu että tänään esiteltävät valmiit pitää jakaa kahteen viestiin.Ohje: Kupla -lapaset (rav)
Puikot:3.5mm cubics
Lanka: Soft wool harmaa ja musta

Tutulla ohjeella ystävälle joka ihastui minun lapasiini mutta on hillitympi joten harmaan-musta väritys on sopivampi. Hieman isommat kuin muut kun on pitkäsormisempi =)


Ohje: Oma, varren pitsi rintasyöpä sukkavihkosta
Puikot: 3mm
Lanka: Janne

Sukat koululaiselle joulupukin konttiin. Jotain kivaa pitsiä halusin sukkiin tehdä joten tällaiset tuli. Pitsi on Rintasyöpä sukka ohjekirjasesta. En jaksa nyt mennä katsomaan että mikä se malli oli.

Tällaisia joululahjoja on siis neulottu viime viikkoina. Nämä on olleet valmiina varmaan viikon tai yli kun kuvaus on melkein mahdotonta iltaisin kun on pimeää niin pitää odottaa vapaapäiviä että saa järkeviä kuvia.

3 kommenttia:

  1. Ihania neuleita! Olen törmännyt samaan kuvausolosuhdeongelmaan viime aikoina, sillä vaikka onnistuisi pääsemään kolmelta, on jo kotiin tullessa liian pimeää...

    VastaaPoista