torstai 21. marraskuuta 2013

Sitruuna-Lakritsi!

Neuleet on ollut viime aikoina hieman mustan sävyisiä. Tekemäni huivin reunus on vielä kesken, mutta jo puolivälissä. Lisäksi olen kaksi pipoa neulonut joista toinen meni purkuun (ei toiminut) ja toinen valmistui juuri äsken. Mustaa pipoa ei vaan taida kannattaa kuvata pimeän aikaan joten esittelen sen myöhemmin. Pari päivää sitten sain lapaset valmiiksi ja niistä on jopa valoisalla otettuja kuvia.

Mulla on ollut lomaa tämä viikko, mutta juuri mitään en ole tehnyt. Kotona olen päivät ollut, mutta mikään ei ole oikein edistynyt. Kyllä tästä lomasta tuli sitten vähän tälläinen sohvalla makailu loma. Kavereita olen muutamana päivänä nähnyt ja huomenna suuntaan sitten kaverin kanssa Kuopioon päiväksi. Kaipa sitä tällainen laiskottelu lomakin on paikallaan. Mä en tykkää muutenkaan aikatauluttaa lomia, mut nyt on kyllä vähän sellainen olo että menikö koko loma hukkaan!!!

No ne lapaset...
Ohje: Oma sovellus
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 3.5mm

Sitruuna-lakritsi tulee näistä mieleen. Ootteko maistaneet Alku sitruuna-lakritsia se on ihanaa =) Lanka on seitsemää veljestä!!! Mun piti ihan asiakseen mennä kauppaan ostamaan sitä, kun tuon keltaisen käsinvärjätyn ostin kädentaito messuilta, vaikka olikin seitsemää veljestä (siis ei oo mun suosikki). Lanka on värjätty koivunlehdillä ja mustaan yhdistettynä siitä tuli ihan sitruunankeltainen. Kirjoneulehan ei oo mun vahvin osa-alue, mutta on sen tekeminen jo hieman helpottunut.  Nää tuli ihan mulle, mut just nyt tuntuvat hieman liian värikkäiltä, mielialaa nähden. Ainiin tuo kuvio on näkynyt useammissa Picklesin malleissa esim. tässä

Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille =)

18 kommenttia:

 1. Ihanat värit! Minullakin on nyt mustaa työn alla ja ei ole kyllä helppoa neuloa sellaista näin pimeällä. Kirjoneuleetkin kiinnostaisi, pitäisiköhän ottaa tavoitteeksi opetella ensi vuoden aikana....?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon hissukseen opetellut aina pikkutyö silloin tällöin! Siitä ne vaan alkaa hissukseen sujua. Hieman muhkuraista mutta ihan kelvollista jälkeä tulee jo!

   Poista
 2. Heti tuli sitruuna- lakritsin maku suuhun, vaikka en ole syönyt mitään sen makuista aikoihin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakun nään nää mun alkaa tehdä mieli niitä sitruuna-lakritsi alkulakuja =)

   Poista
 3. Ihanat, jostain syystä mieleeni hiipi metrilaku. :D

  VastaaPoista
 4. Voi ei, miten ihanat! Mä teen itsellenikin samanlaiset :)

  VastaaPoista
 5. Nams, on kyl aika lakritsilapaset! Ihanat!

  VastaaPoista
 6. Mainiot lapaset, nyt rupes tekee mieli lakua!

  Otan osaa menetyksesi johdosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kanssa tekee mieli lakua aina kun nään nää =) Kiitos!

   Poista
 7. Nää lapaset on ihan herkulliset! Rupes tekeen heti mieli sitä sitruunalakua.

  VastaaPoista