perjantai 6. joulukuuta 2013

Joululahja korin sisältöä...

Mulla on jo vuosia ollut tapana että ostan hyvin vähän joululahjoja, oikeastaan vaan kummilapsille ja jos jotain tosi sopivaa jollekin tulee vastaan. Ystäville ja perheelle mulla on tapana neuloa ja leipoa. Yleensä vien syntisiä suklaa-pähkinäkeksejä ja kuivakakkua. Lisäksi mulla on lahjakori. Siihen neuloskelen pitkin vuotta kaikenlaista ja sit sieltä saa kukin valita jotain itselleen mieleistä. Jos ei joku oo mitään löytänyt niin sit oon saattanut tehdä jotain toiveiden mukaista myöhemmin. Sukat on suosittuja ja lapaset ja röyhelöhuivit yms. Tänävuonna korissa taitaa enimmäkseen olla sukkia, trikoopipoja ja muutama huivi ja sit muutamat lapaset ainaskin teen, niin ja pantoja kun niitä on toivottu.

Nämä on menossa lahjakoriin. Tänään illan jo alkaessa hämärtyä kuvattiin valmistuneita ja koko ajan mietin et mitkä vielä piti kuvata, mut ne oli ne surutyöt eli huivi ja pipo. Niistä otetaan sit kuvia huomenna. Ja yksistä kuplalapasista!!!!
Ohje: Calorimetry (Rav)
Lanka: washable ewe
Puikot: 4mm

Kokeilin ensin ohjeen mukaan, mutta pannasta tuli ihan valtava mun miehellekin, joten uusiksi meni. Eli 100s ja lyhennettyjä kerroksi sen verran et näytti sopivan levyiseltä. Ihan hyvä tuli mielestäni, vaikka en juuri pantoja käytä. Ehkä tällainen vois olla tarpeen. Tällä ohjeella on tainnut aika moni jo pannan neuloa!   

Ohje: Omat raitasukat
Lanka: Pallas lila ja kirjava (vyötettä ei just löydy) 
Puikot:3mm cubics

Perussukat kahdella värillä aina 1krs värillään. Kivan väriset noista tuli. Lanka raidottui kivasti. Nää on kokoa 41 joten näyttävät aikas isoilta mun 37 jalassa. Näissä on tiimalasikantapää . Jotenkin tykkään näistä kirjavan ja yksivärisen langan raitayhdistelmistä. Jollekin joululahjaksi luulisin.


Elämä on jotensakin palannut uomiinsa. Koko ajan vain kaipaan enemmän ja enemmän menetettyä ystävää. Hautajaisia vietettiin viime viikonloppuna. Surutöistäni kerron huomenna lisää.

Hyvää viikonloppua kaikille! Ja vielä taitaa keritä toivottaa Hyvää Itsenäisyyspäivää!

2 kommenttia:

  1. Sun puikoilta putkahtaa koko ajan uutta :) Tuon pannan olin jo ihan unohtanutkin, tein sellaisen joskus itselleni, ei tullut istuva ja ajatus oli tehdä joskus vielä sopivampi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää tulee niin nopeasti nää pienet jutut =) Joo vaati hieman modaamista koon suhteen ainakin mun langalla ettei tullut ihan valtava.

      Poista