lauantai 6. joulukuuta 2014

6. joulukuuta

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille! 

Kalenterin luukkuja on auottu ahkerasti jo kuutena päivänä! Niiden lisäksi olen ollut kovin tuottelias (oikeesti en ollenkaan). Purkanut puolessa välissä olleen villatakin, koska tiheys oli niin pahasti pielessä, että takista olisi tullut järjettömän iso. Lisäksi valmiina on huivi, jota en voi teille vielä näyttä ja yhdet perussukat. Joten tästä tuleekin varsin sukkapainotteinen postaus!Ensin asiaa joulukalenterista. Ensimmäinen sukkahan oli tarkoitus neuloa luukuista 1-12, mut nyt näyttää kyllä siltä, että tekeillä on ennemminkin sukkahousut! Aloitin kärjestä 20s ja nyt on sukassa 56s. Kuvassa on neulomatta tämän päivän pallero lähes kokonaan. Ollaan siinä jamassa, että mun lyhyt jalkaisena ihmisenä on aloitettava pohjelevennykset jo nyt.  Ei voi ainakaan sanoa että tulis jotenkin lyhyt vartiset sukat, ei se mitään mä tykkään polvisukista! Eikös värit ookin aika ihania! En malttaisi millää aina oottaa seuraavaa päivää! Tein sukkaan tiimalasi kantapään, kun en kovin usein neulo sukkia varpaista varteen niin tähän kantapäähän saatoin luottaa onnistumisen suhteen.

Ohje: Perussukat ranskalaisella kantapäällä
Puikot:3mm Cubics
Lanka: Regia Stripemania color

Ihan sellaiset perussukat joululahjakoriin. Ihan joutuisasti eteni ja ihan kivat tuli, kantapään kohdalle tuli sellainen hassu kapearaita, mut en huomannut koko asiaa ennen kuin sukka oli melkein valmis niin ajattelin et antaa olla! Tein sitten toiseen sukkaan samanlaisen kapean raidan. Jossain hetkellisessä symmetrian puuskassa katsoin, jopa että raidat menee samoin kummassakin sukassa!
 

No mut mä aloitin tässä pipon Veeran joulukalenterista ja sitten uudestaan sen purkamani villatakin ja sit on toi kalenterisukka ja sit pitäis neuloo kolmet huovutetavat lapaset ainaskin joululahjakoriin ja leikata himmeliin viimeiset oljet ja sitten tehdä se himmeli. Jouluaatto ja joulupäivän yö kuluu töissä joten suunnitelmia aatolle ja joulupäivälle ei ole.


10 kommenttia:

 1. Tosi kiva polvisukka on sulla tulollaan! Hirmu kivat värit.
  Ja toi stripemaniapari, hieno. Tämä on oikeasti ihkaensimmäinen raitalanka, jossa värit jo ihan yksinään ovat kauniit, jotenkin kivan syksyiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukasta tuli ihan huikean hieno! Tuo on tosikiva tuollaiseksi valmis raitalangaksi!

   Poista
 2. Mahtavat raitasukat, ja upealta näyttää kalenterisukkakin! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on varmaan paras väri minun mielestä niistä Regian raitalangoista, makeet sukkahousut tuloillaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä! En sitten tehnytkään sukkahousuja!

   Poista
 4. Tulee kyllä hienot polvisukat kalenterista! :D
  Ja nuo raitasukat on niin kivat!

  VastaaPoista
 5. Ihania värejä! Ja kyllähän sitä (terällisiä) villahousujakin voi tarvita... ;)

  VastaaPoista