sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Jouluyön sininen taivas

Joukko neulojia järjesti virtuaalipikkujoulu huivivaihdon. Minun parille lähti sinisenvioletti huivi! Oma pakettini on vielä avaamatta, koska virallinen aika pikkujoululle on klo17, mutta parini joutui menojen vuoksi avaamaan jo pakettinsa, joten rohkenen esitellä huivin jo täällä.
Ohje: Antarktis (Rav)
Lanka: WM Lace värissä Hortensie
Puikot:3,5mm

Ihana lanka! Väri oli ehkä enemmän sininen kuin lila, mutta väri oli ihan huikean kaunis, joten halusin tehdä huivin siitä. Lankaahan tähän kului kokonaista 72g. Ohje oli kiva ja simppeli . Suorastaan turhankin simppeli! Huivista tuli mielestäni kaunis. Se on keveä ja ilmava! Aika riskin otin, kun valitsin näin sinisen värin, koska se ei ollut parin suosikkiväri listalla. Lanka on hämäävästi sinistä ja lilaa samalla olematta kuitenkaan lila. Luulenpa että nimi kuvaa lankaa todella hyvin sillä kyllä tämä on ihan sinisten hortensioiden värinen lanka! Mulle tulee tästä mieleen joululaulujen sininen yötaivas jossa tähdet loistaa!


Mulla on ollut paljon töitä ja neuleaika on ollut siis varsin vähäistä ja samalla tavalla jatkuu edelleen. Kohta leivotaan pipareita! Joulu tulee hiljalleen. Viimeiset joululahjat pitäisi vielä neuloa ja sitten olisin valmiina jouluun!

6 kommenttia:

 1. Kaunis huivi, väri näyttää ainakin kuvissa upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On se kyllä livenäkin hieno! Jotenkin just se sininen hortensia!

   Poista
 2. Ihana huivi. Ihanaa joulunodotusta Sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Siun huivista voipi lukkee täältä
  http://louhelanrouva.blogspot.fi/2014/12/jannitysta-paketissa.html

  VastaaPoista