perjantai 23. tammikuuta 2015

Pieniä neuleita!

Mulla on jo pidemmän aikaa ollut tapana neuloa työkavereiden vauvoille sukat. No niiden lisäksi myös ystävien vauvat pyritään vaatettamaan neuleilla. Eikä viimeisin pieni tulokas tietenkään ole poikkeus. Puikoilta tipahti tällä kertaa sukkien lisäksi myös pienet lapaset. Lisäksi aion esitellä samaan väriteemaan sopivan pipon ihan vaan mulle.Lanka: Pinkki Regia 4ply ja vaalean harmaa roosa nauha -sukkalanka
Puikot: 2.5mm cubics

Sukat tutulla ohjeella ja samoilla modauksilla kun aiemmin. Pelkästään 2o 2n joustinta ja viisi pitsimallikerran toistoa. Lapasista tuli tosi söpöt. Ohje oli norjaksi mutta kaavion avulla neulominen sujui hyvin. kämmenen puolelle tein pelkkää raitaa toisinkuin ohjeessa. Tosi söpöt, käytännöllisyydestä en tiedä. 

Ohje: Langfield (rav)
Lanka: Annen kehräämä
Puikot: 3mm

Tällä ohjeella tehty ruskea pipo päätyi anopin päähän. Sairauteni loppumetreillä alkoi tuntua, että voisin vähän neuloa. Tekeillä olleet villatakit yms. tuntui liian työläiltä ja isoilta, joten päätin aloittaa jotain uutta. Tämän langan ja ohjeen oli ajatellut yhdistää jo aiemmin. Lanka sopii kivasti malliin ja piposta tuli kaikin puolin kiva. Ei tää ohje nyt Rikken vertainen ole, mut ihan kiva. 


Mulla on viikonloppu edessä töitä ja sitten viikon päästä viikonloppuna lepäilen. Voimat on vielä vähissä sairauden jälkeen, mutta elämä voittaa!

10 kommenttia:

 1. Söpöt sukat ja lapaset! Pipokin näyttää kivalta. Piti napata ohje talteen, jos vaikka neuloisin itselleni samanlaisen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipo on ihan mainio! Olen käyttänyt sitä vaikka kuinka!

   Poista
 2. Nuo pienet neuleet ovat supersuloiset! Pipon malli tuo puolestaan värit kivasti esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä tuosta piposta väri tulee kivasti esiin! Ja söpöys ei ole vielä vähentynyt yhtään noista pikkuneuleista!

   Poista
 3. Piposta tuli tosi kiva! Ja vauvaneuleet on aina söpöisiä!

  VastaaPoista
 4. Voi että on ihanat sukat ja lapaset! Ja kiva on pipokin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo lapaset on ihan kamalan söpöt niitä vois neuloo vaikka kuinka monet!

   Poista