keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Todellinen ystävä

Kun silloin tammikuussa kirjoitin flunssasta ja sen paranemisesta olin väärässä! Kurkku tuntui vielä seuraavalla viikolla kipeältä, kun menin töihin. Eikä se tilanne sitten siitä helpottanut vaan päin vastoin. No viime perjantaista olen taas sitten ollut sairaslomalla ja levännyt, levännyt ja levännyt. Uuden nieluviljelyn myötä syyllinen löytyi ja toivoa on että paranen joskus.

Viime viikolla aloitin Veeran ja Jojin uudesta Interpretations 2 -kokoelmasta villapaidan. Mulla on tekeillä toinenkin neule tästä joka vaatii vielä hieman viimeistelyä. Siitä lisää sitten myöhemmin!

Ohje: True Friend (rav)
Lanka: Väinämöinen ja WM lace
Puikot: 3mm

Tämän villapaidan nähtyäni ensimmäisen kerran mietin että öö, mut mitä enemmän sitä katseli sen ihanammalta se alkoi näyttää. Ei muuta kun lankavarastolle. Puseron pääväriksi valikoitui Väinämöinen värissä munakoiso, mutta raitaväri aiheutti ongelmia. Halusin vähän kontrastia mut en liikaa. Ja tietenkään ei löytynyt sopivaa ja koska olen lankalakossa ei voinut ostaakaan mitään.  Apuun tuli ystävä, joka lainasi WM lace lankaa juuri sen verran kun näihin raitoihin meni! Ei tarvitse palauttaa puseroon neulottua lankaa vaikka lainalankaa onkin. Korvaan sen sitten sopivalla vaihtarilla tms. kunhan hän niin päättää! Ja onneksi lainasin tuon langan sillä väri on juuri täydellinen! 

Pusero neulotaan erilailla. Oikeastaan tää on aika nerokas! Eli ensin kaula-aukko ja sitten yksiväriset osiot, sen jälkeen raidat ja sitten hieman kolmenpuikon päättelyä, joustinneuletta ja hihat! eikä raitaosuudella tehdä yhtään nurjaa silmukkaa! Pusero tuntuu tosi kivalta päällä ja neulominen oli juuri sopivan aivotonta flunssaisille aivoilleni. Mahtava ohje ja ihana pusero!Ja mikä parasta ei yhtään ommeltavaa saumaa!!!!!


No nyt toivon vaan, että iltapäivällä saan taudin aiheuttajan häätöön sopivaa ainetta ja vihdoinkin paranen! Alkaa tää sairastaminen jo riittää täähän on vasta neljäs viikko! Sitä kaipaa jo ihan normaalia olotilaansa ja töitäkin!!!

20 kommenttia:

 1. Ihan täydellinen väriyhdistelmä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö =) EI mun varastosta ois löytynyt sopivaa raitaväriä! Onneksi on neulovia ystäviä!

   Poista
 2. Ihana! Minun oli myös ihan pakko aloittaa tämä, mutta nyt junnaa paikallaan, kun en osaa päättää raitaväriä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieti millaisen kontrastin haluut. Mä katselin niitä testineule kuvia ja totesin tykkääväni tällaisesta missä värit on toisiaan lähellä. Munakoison vaalein väri on melkein samanvärinen kuin raitaväri.

   Poista
 3. Aivan ihana kyllä ja nuo värit passaa tosi kauniisti, rauhallinen yhistelmä. Tuossa ei oo ko mielikuvitus rajana värien käytössä jos halluu vaikka joka raidan erivärisenä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ois varmasti hieno sellainekin missä raidat ois erivärisiä!

   Poista
 4. On kyllä niin kiva malli, ja kauniit värit valitsit! Siinä kokoelmassa on kaikenlaista muutakin kiinnostavaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mä oon tässä jo pohtinut että olisko seuraavaksi serenity. Salt and sand on parhaillan kuivumassa =)

   Poista
 5. Upea! Minulle kävi vähän samalla tavoin, etten ensin oikein vakuuttunut tuosta mallista, mutta tarkemmin katseltuani ihastuin niin, että harkitsen jo neulomaan ryhtymistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ensisilmäys oli hämmentävä, mut aivan ihana neule ja onneksi muutin mieltäni ja neuloin tämän =)

   Poista
 6. voi toivottavasti paranet! täälläkin podetaan jotain ihme pöpöä - ite vasta tokaa päivää mutta kun olis juoksukisat lauantaina niin ei hyvä ajoitus...
  Neule on ihana!! Sopii sulle passelisti ja voin kuvitella että on tosi mukava päällä. Hyvät värit olet valinnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti et tullut niin kipeeksi että meni viikonloppusuunnitelmat pieleen.

   Poista
 7. Upea paita! Ja todella mielenkiintoinen malli!
  Tsemppiä paranemiseen sulle! Tuollaisia monen viikon tauteja on kyllä täälläkin päin liikkeellä, ikäviä tuollaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ikäviä nää taudit mitä on nyt liikkeellä. Malli oli kyllä oikeesti ihan nerokas!

   Poista
 8. Nyt olen entistäkin vakuuttuneempi siitä, että minäkin haluan tehdä tuon neuleen. Tosi hieno väriyhdistelmä.

  VastaaPoista
 9. Kätevää tuo langan lainaus, taas uusi tapa kiertää lankalakkoa ;)

  Mut kylläpä onkin kaunis neule, jonoon meni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu yllätin itsenikin sillä miten tykästynyt olen tähän neuleeseen <3 Ja mun lankalakkohan koskee vaan ostamista ja hirveetä hamstraamista. Lainaamista ei oo kielletty =D ja siitä ei jää edes jämiä kun loppulanka menee takaisin ystävälle! Ihan mahtava systeemi oikeestaan!

   Poista