keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Kullanhohtoista kaarnaa

Mua vaivaa edelleen virus. Nimittäin keskeneräisten töiden loppuunneulomisvirus! Olen saanut viime aikoina valmiiksi vaikka mitä. Niin ja uusien töiden aloittaminen ei onnistu. Edes yksinkertaisten villasukkien aloitus ei onnistu. Joko malli, värit  tai joku muu asia mättää. Näin ollen neulon edelleen niitä keskeneräisiä ja niitähän näyttää riittävän.

Tällä kertaa valmistui huivi, joka on ollut tekeillä jo viime syksystä asti. Joululahjaneuleet sysäsivät tämän huivin tekeleen keskeneräisten neuleiden korin pohjalle. Ja pohjan alkaessa näkyä pääsi tämä neulottavaksi. Lanka on niin ihanaa että muistin kyllä tämän olemassa olon, mutta jostain syystä olen neulonut aina sen mikä korista on ekana käteen osunut.
Ohje: Neon Beast (rav)
Lanka:  Tosh Merino light väreissä gilded ja bark
Puikot: 4mm cubics

Tämä oli mukava ja joutuisa neuloa. Ihastuin tähän malliin jo silloin kun se ilmestyi. Lanka on IHANAA! Värit on myös ihanat! Lankaa oli tosi kiva neuloa ja valmis neule on ihanan pehmeä ja lämpöinen. Neon värit ei ole mun suosikkeja, joten päädyin neulomaan tämän tästä keltaisesta ja ruskeasta, jotka löytyi jo valmiiksi varastosta. Koetin etsiä sopivaa kolmatta väriä tähän, mutta en löytänyt juuri sillä hetkellä suomalaisista kaupoista, joten päätin ottaa riskin ja tehdä huivin kahdella värillä. Ei harmita sillä huivista tuli ihana. Keltaiseen raitaan ja viimeiseen ruskeaan raitaa tuli hieman vähemmän kerroksia kuin ohjeessa, koska langan riittävyys huoletti. Raita osuudessa on ohjeen mukainen määrä raitoja. Ainut ongelma olikin sitten pingottamisessa. Miksi ihmeessä en tule hankkineeksi kunnollisia pingotusvälineitä! Älkää siis välittäkö epätasaisesta reunasta. Se vaan johtuu huonosta pingottamisesta. 


No seuraavaksi on luvassa yövuoroja, joten ei varmaankaan saa neulotuksi mitään valmiiksi lähiaikoina. Yhden uuden työn olen aloittanut junasukat eräälle nuorelle neidille jolle kelpaa vaan pallaksen oranssi-harmaasta langasta neulotut junasukat. Pakkohan se oli kun toinen ei tykkää muista sukista tuleepa edellisistä jääneet jämät käyttöön.

26 kommenttia:

 1. Ihana huivi! Muhunkaan ei neonvärit iske, niin tämä ohje ei kolahtanut ensinkään. Vaan pari viikkoa sitten näin sen rauhallisemmassa värityksessä ja rakastuin kerta heitolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva käytössä on tää huivi. Tykästyin kyllä malliin heti mut ei neonvärejä mulle. Sopis tosi hienosti mun kalpeeseen olemukseen =D

   Poista
 2. I-h-a-n-a huivi, kerrtakaikkisen ihana. Väri ja malli ja kaikki. Tahon itellenikin, tahon. Sanonko jo, että se on ihana :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää on ihana käytössäkin. Lanka on ihanaa !

   Poista
 3. Oih! Huivin värit ja malli kolahtaa kyllä meikäläiseen kuin metrin halko. NAM!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään muuta huivii en oo käyttänyt =) Värit ja malli on ihanat!!!!

   Poista
 4. Tosi kaunis toteutus, etenkin tuo keltainen on i-ha-na! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo keltainen on kyllä ihan täydellinen mut niin on kyllä ruskeekin =)

   Poista
 5. Kaunis huivi! Ja värit on ihanat, hyvin toimii kaksivärisenä. Parempi virus sulla jyllää tällä kertaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomattavasti parempi tauti on tää ollut! Huivi on tosi kiva näin kaksi värisenä.

   Poista
 6. Upea huivi, mahtava väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
 7. Ihana huivi! tosi kauniit väritkin. niin todellakin pitäisin tuota itsekin. !

  VastaaPoista
 8. Tosi kaunis ja ihanan ISO! Tuohon kääriytyisi mielellään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kääriytymiseen ihan älyttömän hyvä! Just tänään viimeksi kääriydyin tähän elokuvissa =)

   Poista
 9. Voi kuinka ihanan hieno kahdessa värissä! (ja ihan samaa tuumin, en löytänyt huivin ihanuutta neonväreissä, mutta nyt kun näin se tekemänäsi kahdella lempeän harmonisella sävyllä, jäi oitis koukkuun. :)

  VastaaPoista
 10. Mistähän minäkin saisin tartunnan tuosta viiruksesta :D Ihana huivi! <3

  VastaaPoista