lauantai 7. helmikuuta 2015

Kesällä sitten...

Veeran ja Jojin ihanassa Interpretations 2 kokoelmassa on mitä kauneimpia neuleita! Jo ennen kokoelman ilmestymistä sain ilon koeneuloa muutamaa ohjetta. Koska nielutulehdus vei minulta voimat suurimmaksi osaksi tammikuuta sain neulottua tämän yhden ohjeen ja sen viimeistely jäi kokoelman ilmestymisen jälkeen tehtäväksi. Tämän käytön suhteen joutunee odottelemaan hieman kesäisempiä kelejä, mutta kaunis se kyllä on!
Ohje: Salt and Sand (rav)
Lanka: Mini duett
Puikot: 3mm

Tämä oli varsin joutuisa neuloa. Yksityiskohdat on kauniita ja niitä on juuri sopivasti.  Neule asettuu mukavasti päälle ja laskeutuu kivasti. Röyhelöiden suhteen mulla kävi vähän hassusti kun neljän sijasta niitä on vaan kolme. Olin jo kaksi tehnyt kun tajusin että neljäs sijoittuisi varsin kummalliseen kohtaan. Päätin siis, että kolme röyhelöä riittää. Ja olen oikein tyytyväinen kokonaisuuteen. Ohje oli selkeä ja loppu tulos on mitä kivoin. 


Tämä päivitystahti on nyt kyllä poikkeuksellisen tiheä, kun valmistuneita töitä on nyt tullut useita lyhyelle aikaa. Leppoisaa lauantaita ja mistähän huomenna postaisin?!


10 kommenttia:

 1. Onpas se tämäkkii nätti ko mikä. Mie rintavana vähän vieroksun nuita röyhelöitä ja ylleessäkki pörsellystä etumuksessa ko tunttuu jotta korstuu vaan tissit. Vaikka toissaalta, mikä niitä korostamasta ko kerran luomuna tulleet :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös vierastan röyhelöitä rinnan kohdalla samasta syytä kun sinä, mutta jännä kyllä kun tän vetää päälleen niin röyhelöt ei olekaan kovin hallitsevat vaan oikeestaan aika kivat.

   Poista
 2. Kaunis! Eleganttikin tulee adjektiivina mieleen :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis! Voi kun kesä tulisikin pian!

  VastaaPoista
 4. Tyylikäs tunika, kesää odotellessa ;)

  VastaaPoista
 5. Hurjan nätti pikkuhihaton. :) Se kokoelma on kyllä ihana! Sieltä on huivi jo työn alla, ja kaikkea muutakin tahtois... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä kokoelmassa on kyllä kaikkee ihanaa! Seuraavaksi haluisin tehdä serenityn.

   Poista