sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Minilomalla

Viime vuonna aloitettiin kaverin kanssa miniloma perinne. Loma sijoittuu marraskuulle ja Tampereelle. Viime vuonna oltiin kahdestaan. Tänä vuonna porukkaan liittyi vielä toinen kaveri. Perjantai -iltana saavuttiin Tampereelle ja lauantaiksi mentiin sitten messuille ja kyllä miniloman tavoite on osallistua Tampereen kädentaitomessuille. Tänä vuonna pääsin messuille Blogisti -passilla. Messuilla oli paljon porukkaa ja paljon ihanaa nähtävää ja ostettavaa. Aika tuntuu aina loppuvan kesken, mutta ihan hyvin me oikeesti taidettiin keritä. Koko päivä siellä kuluu kyllä oikein mukavasti. Nyt seuraa kuvakollaasi osasta kivoja kojuja ja juttuja.


Ihania kankaita ja lankoja. Onko parempaa kuin kaikki suosikkilankakaupat ja langat samassa paikassa. Kuvissa vilahtaa myös reissuseurani! Ei minun varmaan tarvitse luetella mitä ihania kojuja koluttiin. Siellä oli kaikki ihanat suosikit. Melkein jokaiselta tarttuikin jotain mukaan Lentävästä lapasesta Handun lankoja. Puffalasta heijastin ja kanssa reissaajalle lankoja. Snurresta mukaan lähti lankoja samoin Titityystä. Kerästä ostettiin kanssa reissaajille lankaa (niin kyllä noista kaikista muistakin). Ja siililangat piti kuvata ihan vaan siksi että ne on niin ihania. Tuo keltainen on ihana!Herkkusuukorut ihania vai mitä? Saman tyylisiä taitaa olla monessa paikkaa, mut nää on jotenkin erityisen suloisia. Viime vuonna nämä oli suosikkituliaisia ystävän tytöille. Ja kyllä nämä aikuisistakin on kivoja!


Messuilta me suunnattiin sitten keskustaan ja löydettiin kiva ravintola, jossa syötiin. Kehräsaari oli ihana ilta- aikaankin. Vähän meitä harmitti kun missään välissä ei ollut aikaa kierrellä keskustan kauppoja. Loppuun tunnelmakuva illalta ja messuostoksista. Kuvissa minun ostoksia, toisen kaverin ostoksia. Ja tietysti lasilliset viiniä ennen majapaikkaan siirtymistä illalla. Pitkä mukava päivä.Mä innostuin viime vuonna tekemään himmeleitä, joten nämä jättihimmelit oli pakko nähdä listalla.  Ne oli livenä aika hienoja, mutta hyvien kuvien saaminen oli hieman haastavaa, joten huono kuva olkaa hyvä.  Taas jäi varmasti monta mielenkiintoista juttua näkemättä, mutta ensi vuonna sitten taas. Ja pitää vielä loppuun todeta että tosi kivoja löytöjä teki myös toinen kaverini Keräily messujen puolelta. Ihanat ystävät seurana ja paljon kaikkea kivaa ei sitä muuta kaipaa neuloja minilomaltaan.

6 kommenttia:

 1. Ens vuonna sitten uudestaan :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. Miulta jäi kuvaaminen kokonaan, kun suu auki töllistelin sitä valtavaa tarjontaa ja ihmismäärää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin multakin on aiemmin jäänyt mut tänä vuonna olin varustautunut kameralla ja otinkin vähän yli 40 kuvaa...enempää en ehtinyt =D

   Poista
 3. Kuulostaa erittäin onnistuneelta ja nautinnolliselta lomalta! Ja mikä ihana määrä "tuliaisia" kotiin viemisinä. Kyllä loma on aina loma, pituudesta riippumatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on vaan yksi vuoden parhaista viikonlopuista, kun saa vielä viettää sen muutaman rakkaimman ystävän kanssa <3

   Poista