maanantai 2. marraskuuta 2015

Syksy ja neulekuvaamisen toivoton hitaus...

Vaikka mitä olisi valmiina peittoa, paitaa, takkia, sukkia ja mitäpä aion blogata seuraavaksi no ne sukat!!! Valoisan aika menee töissä ja kaikkein kivoimmat kuvat vois ottaa syksyisessä säässä ulkona. Myös viikonloput menee töissä välillä ja niihin harvoihin vapaapäiviin milloin päivänvalon näkee on suunniteltu niin paljon kaikenlaista puuhaa, että illan pimetessä huomaa neuleiden kuvaamisen jääneen taas seuraavaan päivään... No ne sukat jotka on kuvattu pimeällä kotona.

Ohje: Mei (rav) 
Lanka: Handun perussukka
Puikot: 2.5mm cubics

Tämä ohje on ollut jonossa jo varsin pitkään. Oikea lanka on vain puuttunut. No vähän aikaa sitten sain tämän Handun perussukkalangan ja siitähän nämä oli neulottava. Ihan kivat tuli. Lahjakoriin laitoin jotenkin huonosti istui omaan jalkaan. Nämä oli kyllä varsin aivotonta neulottavaa (melkein tylsää neulottavaa). Varmasti näille käyttäjä löytyy. 


Joulu lähtestyy kovaa vauhtia ja näin ollen lahjojen teossa alkaa olla jo kiirus. Tosin haluaakohan kaikki taas villasukat vai onko edellisetkin vielä käyttämättä?! Ehkäpä lähiaikoina sitten saadaan ne loputkin valmiit neuleet esiteltyä täällä. Mukavaa alkanutta viikkoa.

14 kommenttia:

 1. Kauniit sukat, jälleen kerran. Tunnen tuon lahjanantajan pohdinnan, että haluaakohan joku taas villasukat, mutta jotenkin tuntuu, että sama pohdintahan se on kaikkien lahjojen kanssa. Ikinä ei voi tietää, mikä kolahtaa varmasti. Villasukat ovat kuitenkin niin hyvää peruskulutustavaraa, joita jokainen suomalainen tarvitsee (ja mitä ei voi olla liikaa), että mielestäni sinun ei tarvitse olla huolissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on lahjakori josta saavat ottaa omat lahjansa sen mukaan mitä haluuvat. sukat siitä aina lähtee ja lapaset ekana. =)

   Poista
 2. Harvinaisen hyviä pimeäkuvia 😊 Kivannäköinen sukkamalli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Meillä asuu ammattivalokuvaaja joten oletan että saa yhdet vaaleasävyiset sukat valaistua tuolla vierashuoneen täyttävällä kuvaus kalustolla =D

   Poista
 3. Kiva perusmalli pätkärääkätylle langalle, ja harvinaisen hienot "pimeäkuvat" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu erinomainen malli pätkärääkätylle langalle. Pimeäkuvien valaisusta ja ottamisesta huolehti meillä asuva ammattivalokuvaaja =D

   Poista
 4. Sukkamalli ja lanka ovat todella löytäneet toisensa.

  Sukat ovat mun mielestä hyvä lahja. Eikös meidän ilmastossa aina löydy joku, joka ilahtuu niistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu saattoipa jopa olla että malli on suunniteltu tälle langalle =D Juu sukille tuntuu löytyvän käyttäjä aina.

   Poista