tiistai 26. tammikuuta 2016

Kun Titityy tuli tänne

Viime viikolla meillä oli tiedossa mukava torstai ilta. Titityy ja Tiina Tulivat visiitille tänne itään. Kauppaneuvoksen kahvilasta keskustasta oli varattu tilaa ja jo ennen aloitus ajankohtaa alkoi ihmisiä valua paikalle (myös minä ja pari muuta kaveria =D)  Ja mitä ihanuuksia pöydillä ja laatikoissa olikaan.



Mullahan on menossa langan hankintalakko (kyllä taas), mutta jo kun lakko suunniteltiin oli toiveissa tämä popup- kauppa ja kaverin kanssa lakon sääntöihin laittettiin poikkeama, että popupissa saa tehdä ostoksia. Pyysinkin nähtäväksi De Rerum Naturan Ulyssea muutamassa värissä, kun ykkösvaihtoehto oli loppu ja en osannut ennakkotilaukseen päättää korvaavaa väriä. Lisäksi viime metreillä sorruin vielä ostamaan Madelinetoshin twist lightin. Nyt on lanka-arkku niin pullollaan, että pitää varmaan jatkaa lakkoa huhtikuun puolivälistä joulukuun loppuun!  Tässä vielä ostokset.




Titityy on tervetullut vierailemaan jatkossakin täällä, mut mieluumin vasta kun mun lankalakko on kestänyt edes pari kuukautta pidempään!

2 kommenttia: