maanantai 14. maaliskuuta 2016

Pieniä projekteja

Toistamiseen lähestyin ompelukonetta. Ilman ongelmia en tälläkään kertaa selvinnyt ihan niin kuin mun ompelukoneella olis jotain vetoketjupaininjalkaa vastaan!? No siitä huolimatta oli pakko kokeilla olisko pienemmät tetrat kivoja. Varastosta löytyi kaksi sopivaa lyhyempää vetoketjua joten pitihän ne käyttää pois (mulla on kyllä kassilinen kierrätysvetoketjuja vielä).

Ohje: Tetra-pussi 
Kankaat: Turkoosi pallokangas ja musta tähtikangas Sinooperi, Lila ja valkopilkullinen Lidl

Ompelu kiukuttelevan ompelukoneen kanssa on hieman ärsyttävää, etenkin kun en keksi mikä mättää. Turkoosi pallokangas ja musta tähtikangas olivat aika hirveitä. Venyviä ja vanuvia harvoja puuvillakankaita. Kangas oli niin harvaa ja ohutta et siitä näkyi läpi. Turkoosi oli mustaa parempi, mut ei sekään mikään huippu. Lidl:stä ostetut kankaat olivat sen sijaan oikein kivan tuntuista puuvillaa. Ompelu sujuu jo ilman ohjetta niin helppoja nää on tehdä ja yläkulmistakin tuli oikein siistit. Lilan pussin vetoketjun tikkaukset ei oikein kestä lähempää tarkastelua, mut muuten oikein kivoja tuli. Ehdottomasti 20cm vetoketjulla olevat tetrat toimii! Näihin menee sukkaprojekti kivasti! Nää kankaat on sellaisia valmiiksi pakattuja pikkupaloja joita hankin vartavsten projektipusseihin. Turkoosi pussi sai jo uuden kodin ystävän luona toisen pidän itse kun tikkaukset on niin hirveet!


Keskeneräiset työt on huolestuttavan vähissä, mulla on kesken enää yksi sukkapari ja siitäkin on toinen sukka jo valmiina ja toinen melkein valmiina. Mun pitäisi pikaiseen keksiä jotain neulottavaa jos meinaan neuloa autossa ja luennolla jotain tällä viikolla! Tää on hämmentävä tilanne en oo vuosiin ollut tilanteessa jossa olis alle kolme keskeneräistä neuletta. No lähdempä neulomaan sen viimeisen sukan varren ja miettimään mitä neuloisin seuraavaksi.

4 kommenttia: