sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Pikku bonesit ja seepran raitoja

Kaikki lähti viestistä, jossa pyydettiin pinkki-mustia, keskitasoisella(mittaisella) varrella olevia koon 34 sukkia. No kun noin nätisti yksi minulle rakkaimmista ihmisistä pyytää jotain niin se on aloitettava heti. Seepraraidat olivat heppatytölle varsin mieluisat ja se ihastus ja ilo jota sukat saajalleen tuottivat oli ihan paras palkkio tylsästä joustinneuleesta ja sileästäneuleesta! Toiset sukat oli tarkoitettu ihan mulle mut langan loppumisesta johtuen jäivät mulle liian pieniksi ja olivat juuri sopivat samaiselle heppatytölle, joka vasta tänä talvena tajusi vedettyään villasukat jalkaan, että ne on lämpimiä!
Ohje: Bones kirjasta Neulekirja
Lanka: Väinämoinen värissä vilja
Puikot: 2.5mm

Mulla on yhdet tällaiset väinämöisestä tehdyt omassa käytössä ja ne on niin hyvät, et päätin neuloo toiset kun paniikissa mietin et tarvin jotain neulottavaa autoon ja kouluun. No pistin Bonesit aamunhämärässä autossa puikoille ja samana iltana ensimmäinen valmistui. Lankaa oli vähänlaisesti noin puoli vyyhtiä jäljellä kirjoneulepolvisukkien jäljiltä. Sovitus osoitti, että nää on liian pienet mulle. No paikalla ollut heppatyttö sovitti sukkaa ja todettiin et on juuri sopivat hänelle, joten kiireen vilkkaa toinen puikolle ja seuraavana päivänä heppatyttö sai toisetkin sukat. Sillä keltainen sattuu olemaan yksi hänen lempiväreistään pinkin ja mustan sekä turkoosin lisäksi. 
 Ohje: Perussukat koossa 34
Lanka: Regia zoofari
Puikot: 2mm

Nämä sukat heppatyttö tilasi jonkun aikaa sitten. Tämä lanka tuntui täyttävän vaatimukset ja ehdotus seepraraidoista sai hyväksynnän. Tylsät nää oli neuloo, mut kerros silloin tällöin ja valmista tuli. Ihastus, jota näiden saaja osoitti sai kaiken tuntumaan sen arvoiselta. Sukat on juuri sopivat ja saaja oli enemmän kuin tyytyväinen. 


Mulla on viime viikosta ollut tilanne et kesken ei oo kun kaksi työtä sukat ja nurmilintu. Hämmentävää ja ehkä vähän pelottavaakin. Kokonainen päivä meni, että mulla ei ollut mitään kesken ja sitä ei ole tainnut tapahtua ainakaan 10 vuoteen!!!

8 kommenttia:

 1. Zoofari näyttää hyvältä, ompas tiheys ja silmukkamäärä just oikeassa suhteessa :) Rakastan tuota viljan keltaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zoofari oli 9v:n mieleen joten toimii =D Keltainen on ihana. Harmittaa kun se loppu pitänee hankkia lisää!

   Poista
 2. Apua, tuo ois kyllä pelottava tilanne ettei oo mitään kesken :D Vilja toimii aina, kaunoiset sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli kyl aika ahdistavaa! Vilja on ihana väri.

   Poista
 3. hyvännäköisiä sukkia. Onneksi tuohon projektien vähyyteen on helppo lääke: eikun kunnon startiittia hankkimaan (Itse sain juuri neläjä neuletta valmiiksi, eli projekteja kesken nyt 8. öh: pitäiskö aloittaa joku uusi?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ei oikein tee mieli aloittaa mitään nyt on sukat ja huivi kesken. Helmikuun alussa oli 9 neuletta kesken osa meni purkuun ja osa tuli valmiiksi.

   Poista
 4. Kylläpä kävi heppatytöllä tuuri! Upean väriset Bonesit ihan bonuksena, mikä onni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bonesit on kyllä kivan väriset =D heppatyttö on varsin tyytyväinen kumpiinkin sukkiinsa!

   Poista