lauantai 23. maaliskuuta 2013

8 asiaa minusta!

Sain Maijalta haasteen kertoa kahdeksan asiaa itsestäni.

1. Olen ihan kamalan laiska vastaamaan haasteisiin, mutta yritetään nyt tällä kertaa. Minusta on ollut ihana lukea muiden satunnaisia asioita, joten katsotaan saanko mitään aikaiseksi!

2. Ihailen monien ihanien blogien koteja joihin on saatu juuri se tunnelma mitä kotiini haluaisin. Asun puutalossa, joka on kaikinpuolin tavallinen niin ulkoa kuin sisältä. Lisäksi haaveilen että saisin asua paikassa, joka olisi kaunis. Jossain missä aina ulos katsoessa tulisin ajatelleeksi, että voi miten onnellinen olen kun saan asua näin kaunissa paikassa. Ja se paikka olisi mielellään meren rannassa tai ainakin lähellä. Juuri nyt autotie ja epämääräinen piha ja naapurin mutainen tontti eivät täytä kriteereitä.

Jotain kaunista meidän pihassa

 3. Haluaisin sellaisen ystäväpiirin kuin joillakin kavereillani on. Jonkun joka tuntee minut jo ikuisuuden takaa ihan sieltä lapsesta asti. Jotenkin vuosien kuluessa sellaiset ystävät ovat hävinneet, syistä tai toisista yhteydet on vaan katkenneet. Elämä on vienyt erilleen. Rakastan kuitenkin ystäviäni, jotka ovat eri elämänvaiheissa jääneet osaksi elämääni! On rikkaus kun on paljon uusia ja hieman vanhempia ystäviä, vielä kun olisi se yksi joka on ollut elämänivaiheissa mukana aina.

4.Tämä varmaan yllättää täysin... Käsityöt niitä rakastan. Minä neulon melkein aina. Aina kun voin! Jos jotain otan mukaan se on neule. Ja kun viimeksi kävin noin viikon mittaisella reissulla niin mukana seurasi kassillinen keskeneräisiä töitä, jotain 6-7 kpl:tta ainakin. Neuloessa minä rauhoitun, rentoudun ja olen vapaa kaikista murheista. Silloin ajatus kulkee parhaiten ja saan tehtyä päätöksiä. En usko että voisin olla ilman käsitöitä. Ja jos ei huvita neuloa tai virkata tai ommella niin aina voi järjestää lankavarastoja.

5. Koti. Olen jotenkin samalla siitä ylpeä ja harmittelen sen keskeneräisyyttä. Toivoisin että meiltä löytyisi vintiltä mademoiselle keinutuoleja ym. niinkuin kaikilta muilta tuntuu löytyvän, mutta ei meillä on vaan kaikenlaista sekalaista tavaraa. Siitä olen ylpeä että kotia ei ole sisustettu suoraan katalogista, vaan kaikki meillä on sieltä täältä haalittua ja jotenkin kuitenkin ne tuntuu sopivan yhteen. Pidän myös Ikeasta vaikka ehkä ei saisi. Minusta on ihana kun kaikki asiat ei maksa kamalan paljon ja kaikilla on mahdollisuus tehdä sellainen koti kun haluaa. Olisi ihanaa jos täällä olisi kirppari tai kierrätyskeskus jossa olisi järkevät hinnat ja kivoja juttuja, mutta täällä on kallis kierrätyskeskus ja kirpparitkaan ei ole halvimpia, niistä jotenkin katoaa se ajatus kun hinnat on pilvissä.

Meidän muru  kohta 11v.

6. Käsitöistä voitais sanoa vielä sen verran että haluaisin osata ommella paljon paljon paljon paremmin. Aina yritän ja välillä onnistun, mutta taidot ei vaan ole kovin hyvät =) Aina haaveilen että opettelen ompelemaan kaikkia ihania vaatteita..vielä joskus kun on enemmän aikaa!

7. Moni ei varmaan tiedä että mieheni on valokuvaaja ja on neulekuvieni taustalla useimmiten. Harrastin ennen itsekin valokuvausta ja onpa minut valittu, joskus kauan sitten Kameralehden vuoden nuoreksi valokuvaajaksi omassa ikäsarjassani. Nyt valokuvaaminen on vaan jäänyt, kun on tuo hovikuvaaja. Joskus ajattelin että haluaisin olla isona valokuvaaja, monen mutkan kautta päädyin kuitenkin sairaanhoitajaksi leikkaussaliin. Minulla on yhteensä kolme ammatia. Entisestä työstäni kaipaan sitä kun sai suunnitella työnsä ja ajankäyttönsä itse, koska tämän hetkinen työni perustuu muiden suunnitelemiin aikatauluihin. Vaikka pidän työstäni niin välillä haaveilen jostain sellaisesta työstä, jossa saisin itsenäisesti suunnitella ajankäyttöäni ja muitakin asioita.

8. Huomenna aion hioa ja maalata jakkaroita (jotka olen joskus ostanut ikeasta), koska ne kaipaavat uutta elämää. Ovat reppanat kärsineet remontissa. Niin ja jos tiedätte ilmaisia tai halpoja mademoiselle keinutuoleja ja tuoleja niin saa infota. Tai muuten vaan hauskoja huonekaluja =) Lisäksi huomenna aion vierailla ystävän luona, joka on kuulunut elämääni melkein kymmenen vuotta!

Haasteen laitan seuraaville:

Maija
Tiina 
Emma

 Hauskaa viikonloppua kaikille. Neulominen ei nyt oo oikein edistynyt...kyllä jotain valmistu lähiaikoinakin =)

1 kommentti: