perjantai 15. maaliskuuta 2013

Muutamia lempi asioita =)

Muutamia lempiasioita...raidat, sukat ja suklaa! Joten oon tehnyt ihan täydelliset polvisukat! Ei kai mulla muuta sanottavaa näistä oo! Viikonloppu on täällä ja mulla on vapaata =) En oo ihan varma mitä kaikkee tekisin mut enköhän jotain keksi...


Se suklaa ensin...Näistä tulee niin lapsuus mieleen. Meillä ei ollut karkkipäivää, mut joskus kun vanhemmat osti karkkia niin saatiin sellaiset halvat smarties -pahvipötköt...nää on sellaisista pienistä laatikoista...Nää on paljon pienempiä kuin ne mitä oli niissä pahvitötteröissä. Mut maku on aikas samanlainen =)
Ohje: Novita Sukkalehti Polvisukat 
Lanka: Vuorelman Veto 
Puikot:3mm

Mulle polvisukat kokoa 37. Nää on ekat aikuisten polvisukat mihin oon tehnyt pohjekavennuksia (ja toiset mitkä oon ikinä aikuiselle tehnyt)...etsimisen jälkeen ostin Novitan sukkalehden ja käytin sen ohjetta. Ihan sopivat tuli ja nätit. Pohjekavennukset ois muuten ihan siistit mutta se raitojen hyppäämiskohta on samassa kohtaa ja siksi ei ehkä kaikkein siistein (en jaksanut tehdä niitä joggling stripesia). Ranskalainen kantapäähän näistä löytyy =) Se mun suosikki. 

Hauskaa viikonloppua kaikille...mulla on suunnitteilla jo uudet polvisukat! Ja tänä viikonloppuna ahkeroin loppuun sitä villahaalaria jota teen työkaverille...tykkään ainaoikein neuleesta mut on siinä haalarissa sitä aika paljon =) Mut ihana siitä tulee silti!

4 kommenttia:

 1. On, kivat sukat, hyvät värit. Smarties maistuu aina.

  VastaaPoista
 2. Kauniit raidat, Veto on ihanainen lanka <3

  VastaaPoista
 3. Kauniit raitapolvarit. :)
  Ja mullakin tulee Smarties-karkeista lapsuus mieleen, niitä sai aina tuliaisiksi Ruattinlaivalta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Veto on mun ehdoton sukkalanka suosikki! Smartiessit oli kyllä oikeesti aika hyviä =)

  VastaaPoista