sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Hopean hohtoa, suloisia varpaita!

Tiistaina olen menossa katsomaan erään tuttavan vauvaa ja kaikki muut neuleet jäivätkin hetkeksi, kun viime torstaina aloitin neuloa lahjoja pikkuiselle neidille. Kevät ja kesä kun on tulossa tein hieman kevyemmän neuletakin ja sit tietty ne sukat.Ohje: Boheme (rav)
Lanka:Bris
Puikot: 3.5mm

Suloinen pikkutakki. Ohje on muuten kiva, mutta edellisessä jonka tein ohjeen mukaan takin reunat rullaavat ärsyttävästi. Nyt lisäsin vartalo-osaan 8 silmukkaa (yht. 101s) ja tein ainaoikein neulereunuksen. Lisäksi tein ihan pienet hihat, jotta takki istuisi paremmin päälle ja lämmittäisikin enemmän.Ohje: Junasukat (rav)
Lanka: Regia 4-ply
Puikot: 2.5mm

Aina takuuvarmat sukat vauvalle.  Tosin tein taas hieman lyhyempi vartisen mallin. Toivottavasti nämä ja takki lämmittävät pientä prinsessaa kevään tuulissa!

Tällaisia nyt. Jos tiistaiksi kerkeisi neuloa vielä yhden synttärilahjan, sukat tai lapaset en nyt oikein osaa päättää et kumpi ois kivempi...näätte sitten!

Aurinkoista ja keväistä alkuviikkoa kaikille!

13 kommenttia:

 1. Vauvaneuleet on ihan parhaita, kun valmistuvat silmänräpäyksessä :D Söpö takki!

  VastaaPoista
 2. Sun Boheme on mun mielestä vielä ihanampi kuin alkuperäinen malli :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis pikkutakki! Täällä kans jännät ajat menossa, kun tulen hetkenä minä hyvänsä tädiksi. Pitäis varmaan jotain vauvaneuletta aloitella :)

  VastaaPoista
 4. Kylläpä olet suloisen neuletakin tehnyt :) Todella ihana. Mäkin haluun... Itelle! :D

  VastaaPoista
 5. Miten suloinen takki! Varmasti nätti pikkuisen päällä. :)

  VastaaPoista
 6. Nättejä neuleita suurella nopeudella! :)

  VastaaPoista
 7. Vauvan neulee on kyllä ihan parhaita =) Nää valmistu hirveän nopeasti. Tää on tosi suloinen ohje...Kiitos kehuista olen itsekin tähän aikas tyytyväinen =)

  Ja Mira ei ois varmaan vaikea tehdä itselle tekis vaan sopivasti lisäyksiä ja sit vaan laskis silmukkamäärän sopivaksi mallineuleelle.

  Iikku

  VastaaPoista
 8. Oi miten ihana takki! Ja niin söpöt sukatkin!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille. Saajan äitikin tykkäsi takista ja sukista =)

  VastaaPoista
 10. neuletakki on tosi söpö! ja vauvanneuleita on kyllä niin ihana neuloa että... harmi että nuo junasukat on niin tylsiä neuloa (in my humble opinion) sillä ne on ihan ylivoimaisesti parhaat sukat pieneklle vauvalle. Toimivat aina!

  VastaaPoista
 11. siksi mä teen usein tuollaisen vähän lyhyemmän varren niin ei käy niin tylsäksi ja ihan hyvin kuulemma toimivat lyhyemmälläkin varrella.


  Iikku

  VastaaPoista