lauantai 26. lokakuuta 2013

Ette ikinä arvaa!

Mulla ei oo oikeestaan mitään erityistä sanottavaa tästä seuraavasta esillä olevasta projektista, paitsi että en usko että taas esittelen kupla -lapaset! Nyt lupaan ettei oo yksiäkään puikoilla! Mulla on nyt tekeillä sukat ja hyshys juttu =) Eikä kummassakaan ole yhtään kuplaa.

Joten vielä kerran kuplalapaset!!! (tää on jo melkein noloa =) )





Ohje: Kupla -lapaset
Puikot: 4mm Cubics
Lanka: Bamboo ewe

Nää on tehty ohjeen mukaan muuten mut kupla toistoja on vähemmän. Oikein muhkeet ja kivat tuli. Punaisen ja harmaan väri yhdistelmä livenä on jotenkin jouluinen =)


Ainiin tuossa taustalla näkyy puusängylle ompelemani Ikean valmiista tilkuista tehty peitto. Siitä tuli aika kiva ja juuri sopivan kokoinen! Nyt palailen muiden ei kupla aiheisten neuleiden pariin tuonne nojatuoliin! Mukavaa viikonloppun jatkoa ja alkaavaa viikkoa kaikille!


8 kommenttia:

  1. Ihanat, nämäkin! Mulle tuovat mieleen karpalot...

    VastaaPoista
  2. hehe:-) mutku kuplat on vaan niin kivoja neuloa. Ja pitää. Ei sille mitään voi. Nuokin on taas ihanat! (ehkä pitäis lakata taistelemasta vastaan ja vaan neuloa kuplia sydämensä kyllyydestä, vaikka se vähän hassulta tuntuukin...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne vaan on ihania! En tajuu miten ne voi koukuttaa noin. Teen kyllä vielä parit joululahjaksi!

      Poista
  3. Hienot! Nämä kuplajutut ovat niin kivoja että pääsevät minunkin listalleni. Seuraaviksi....

    VastaaPoista
  4. Hyvät värit kuplissa ;)

    Ja siun edestakaisin-liivi oli jäänyt miulta näköjään huomaamatta, siitä tuli tyylikäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu siitä liivistä tuli kyllä kiva tuollaisestakin langasta! Vaikka teen kyllä vielä toisen jostain käsinvärjätystä =) Lapasissa on kupla liivin jämäharmaata pohjavärinä!

      Poista