perjantai 21. helmikuuta 2014

Prinsessa rusina

Kauhea neule plääh ollut menossa jo viikon. Sitten ystävänpäiväksi tekemäni pipon kaikki aloitetut työt on joutunut purkuun. Eivät vaan ole näyttäneet kivoilta. Päätin sitten kuitenkin neuloa jotain kivaa ja otin puikoille pipon uudesta tähkä, keiju ja taikasauva -kirjasta. Kiva ohje, väsyneenä jouduin vaan aloittamaan kaksi kertaa kun ensin tein ihan tyhmän virheen jonka tajusin vasta kun piti aloittaa mallineule. Hieman purkamista ja uusiksi siis! Ai niin ja jotenkin tästä ruskeasta hatusta tulee mieleen kruunut ja rusinat!




Ohje: Estelle, kirjasta Tähkä, keiju ja taikasauva (Rav)
Lanka: Sandness duett
Puikot: 3,5mm ja 4mm

Ohjeen mukaan neuloskelin tämän. Ohje oli selkeä ja oikein toimiva.  Hattu on ihan soma mutta tuntuu ehken hieman isolta. Mä otin tarkoituksella pienemmät puikot ja neuloin pienimmän koon ja tiheyskin täsmäsi (ainakin alussa), jottei tulisi liian iso. Siinä ja rajoilla sit kuitenkin mennään, on melkein iso. Oon mä tätä käyttänytkin ja tänne alle sopisi varsin iso nutturakin, joten ei palele päätä vaikka tekis millaisen kampauksen. Kiva ohje taidan kokeilla lähiaikoina myös jollekin ohuemmalle langalle myös tätä. On muuten yllättävää että neuloin heti jotain tästä kirjasta, kun yleensä menee vuosi vähintään selailuun ennen kuin saa mitään neulotuksi! 


Olen odotellut näitä viikonloppu vapaita hartaudella, kun alku viikon yövuoro, jonka nukkumapäivän jälkeen piti raahautua aamuvuoroon x3 on vienyt kaikki energiat. Unta vaan ei ole kertynyt tarpeeksi. Ihana kun saa nukkua ja puuhailla omiaan ja kerätä voimia ensi viikkoon. Ihanaa pirteää viikonloppua teillekin!


11 kommenttia:

  1. Kaunis pipo malli. Ja ihana ruskean sävy langassa. Muutama pipo on ainakin meikäläisellä käytössä lörpsähtänyt käyttökelvottomaksi, mikä harmittaa kyllä suunnattomasti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä harmi. Tää lanka taitaa aika helposti löprähtää..

      Poista
  2. Kaunis ruskea ja sopii tuohon malliin loistavasti! Nyppyjen kanssa saattaisi tulla minulle epätoivo:)

    Ihana myös tuo Dipped yksivärisenä! Se tosiaan venyy käytössä. Navoohista saa heti eri vaikutelman kun tekee vaaleammasta väristä. Ei niin kova ollenkaan ja menis vaikka meidän tyttöjen päähänkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Navooh on kyllä mainio malli...sopii varmaan ihan kaikkien päähän =) Noita nyppyjä ei ollut kovin paljon tuossa pipossa joten multakaan ei mennyt hermot (ihme)!

      Poista
  3. Rusina ja kruunu -kuvauksesi on aivan huippu, ja hyvältäpä näyttävät nuo rusinat tuossa kruunussa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tässä värissä siitä vaan väkisin tulee mieleen ne rusinat =D

      Poista
  4. Voi, kuinka suloinen rusinapipo! Tosi kiva!

    VastaaPoista
  5. Ihana pipo ja nimikin on mainio :) Kruunu ja rusinoita, ihan selvästi.

    VastaaPoista