tiistai 17. marraskuuta 2015

Myrskyisissä tunnelmissa

Jo jonkun aikaa sitten sain valmiiksi neuleen, joka sai alkunsa oikeastaan jo Kierot puikot -retriitissä keväällä. Lankalotossa minun hyppysiini päätyi Titityyn ylläripussi, josta löytyi vyyhti Louhittaren luolan uudehkoa lankaa eli Tuulen tytärtä värissä myrsky. Yksi vyyhtihän olisi riittänyt huiviinkin, mutta pääsykoe reissulla toukokuussa hankin kaksi vyyhtiä lisää tätä lankaa ja elokuussa aloitin puseron.




Ohje: James (rav)
Lanka: Tuulen tytär
Puikot: 3mm

Ohjeeksi valikoitui nätti peruspusero Amy Milleriltä. Paidan istuvuus on juuri sopiva minulle. Elävänvärinen lanka pääsee kauniisti esille yksinkertaisessa mallissa.  Pusero on ihana päällä ja Tuulen tytär tuntui ihanan pehmeältä neuloessa ja niin myös käytössä. Lanka pehmeni pesuaine pesulla  lisää. Ihana lanka! Mallista ei oo muuta sanottavaa, kun että tosi hyvä. Selkeä ohje ja istuvuus on tosi hyvä ainakin mulle. Mun lanka ei riittänyt täyspitkiin hihoihin, mutta 3/4 osahihatkin  toimivat. Paljon olen jo tätä käyttänyt. Kuvat on muuten napattu ilman kummempaa suunnitelmaa sopivan tuulisen ja myrskyisen sään sattuessa kohdille! 


Seuraavaksi luvassa lienee messupostaus Tampereen messuilta. Lisäksi ainakin pari pipoa on vielä kuvaamatta ja samoin yksi huivi. Niitä sitten myöhemmin. Jotenkin töitä on valmistunut enemmän kuin kerkeän postata. Ravelryn mukaan olen muuten neulonut tänä vuonna jo yli 17km.


15 kommenttia:

  1. Tosi kaunis paita! Ja kolmesta vyyhdistä, aika hyvin :)

    Mie en tule kyllä saamaan mitään messupostausta aikaan, unohdin tyystin ottaa kuviakin kun pyörin vaan siellä suu auki ihmetyksestä, ekaa kertaa kun asialla olin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Mie olin sillä blogisti passilla siellä.

      Poista
  2. Vaude, mistä nuo kilometrit voi käydä lukemassa? Kaunis pusero :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis paita, ja tuo Myrsky on ihana väri! Raidoititko kahdelta kerältä vai vaihdoitko vain kerää edellisen loppuessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan vaan vaihdoin kerää kun aika nätisti asettui tuo väri itsestään niin en nähnyt tarpeelliseksi raidoittaa.

      Poista
    2. Hyvä tietää, iikku, mulla kun on paidan verran Keskiyön väristä Tuulen Tytärtä jemmassa. :)

      Poista
  4. Todella kiva paitamalli ja ihastuttava väri langassa. Ihan huipuuyhdistelmä.

    VastaaPoista
  5. Hurjan kaunis väri! Tuli kyllä tosi hieno paita. :)

    VastaaPoista