torstai 6. syyskuuta 2012

No niistä sukista vielä...

No edellisen postauksen jälkeen olen sitten neulonut yhden hatun ja lisää sukkia...tässä alkaa jo miettiä että olisi pitänyt osallistua siihen sukkasatoon =)

Jotenkin ehkä ensimmäistä kertaa ikinä olen innostunut oikeasti neulomaan sukkia! Kaksi paria on taas valmiina ja useammat suunnitteilla. Toiset valmiit on toki vauvan sukat ja toiset tuli sitten ihan omaan käyttöön =) Myös uusia lankoja olen kokeillut näiden sukkien myötä.

Nyt on yövuoron jälkeinen väsymys menossa ja yhtään ei piristä ajatus siitä että huomenna pitäisi aamuvuoroon hilautua. Illalla on toki juhlintaa ystävien kanssa luvassa ja sit sunnuntaina on tarkoitus purkaa tuosta meidän pihasta piharakennusta pois! Joten tekemistä siis riittää. Silti aion neuloa lisää villasukkia heti tämän päivityksen jälkeen!
Ohje:Omat perussukat raidoitettuna
Lanka: Noro silk garden sock, Regia 6-ply
Puikot: 3.5mm cubics

Nää on oikeesti aika ihanat! En oo ennen neulonut norosta mitään joten nää on ekat! Lanka on tosin odotellut jo jonkun aikaa varastossa. Tykkään neuloa noilla cubics puikoilla. Ostinkin 3mm cubics puikot eilen ihan vaan seuraavia sukkia ajatellen!  Tein näihin tiimalasi kantapäät. Nää on juuri sopivat ja ihanat! Aion sit tehdä näitä lisää!

 
Puikot: 2.5mm
Lanka: Ranco solid 

Tää oli suloinen ohje ja päätin tehdä sukat tällä ohjeella. Kun aloin neuloa niitä huomasin käyttäneeni tätä pitsimallia aiemminkin vauvan sukissa ja joissain muissakin projekteissa! Nää on suloiset ja valmistuivat ihan hetkessä =) Näitä voisin tehdä lisää noista langan jämistä!Ohje: Virna (Rav)
Puikot: 3mm
Lanka: Cascade 220 sport

Ihanaa tää lanka ja pipostakin tuli ihan kiva vai mitä! Tää lanka tuli ostettua viime keväänä Titityystä. Kyllä nää Cascaden langat on vaan ihania! Voikun näitä olisi tarjolla täällä Joensuussakin!
Ihan kiva malli joka istuu ihan hyvin päähän seuraavaan tekisin nuo päälaki kavennukset ehkä hieman eri tavalla niin istuis vielä paremmin päähän. 

Että tällaisia neuleita tällä kertaa =)  Nyt jatkan yövuorosta toipumista sukkia neulomalla!

Aurinkoista loppuviikko!

3 kommenttia:

 1. Ihan hitsin suloiset vauvansukat. :) Mäkään en ole koskaan neulonut Noroa.. Se vaikutta jotenkin niin karhealle. Tuntuuko mille jalassa?

  VastaaPoista
 2. Kivoja sukkia ja mahtava pipo! Samaa mieltä langasta, Joensuuta lähimmät Cascaden langat taitaa olla tarjolla täällä Koillis-Savon puolella, Kaavilla :)
  P.s. tule sukkasatoilemaan ravelryn puolelle, sinne pääsee mukaan kuka vaan, ilman mitään ennakkoilmoittautumisia. (Ja siellä on ne palkinnotkin ;)

  VastaaPoista
 3. No siis neuloessa tuntui karheelta mutta ei oo sit kuitenkaan nyt jalassa tuntunut karheelta...jalkaterässä on sellainen lyhytvartinen sukka mutta säärtä vasten ei oo muuta kun villasukka..eikä oo kutittanut eikä pistellyt ja mä kyllä kutian helposti.

  Oon joskus tilannut netistä sieltä kaavilta..mut ois ihana kun vois ihan vaan mielenjohteesta hakee lankaa johonkin projektiin ja tietty hypistellä. Ai ravelryssakin on sukkasato =) Taidanpa tulla sinne kun on jo yhdet sukat taas kantapäässä menossa.

  Iikku

  VastaaPoista