torstai 23. tammikuuta 2014

Shade bagit sekaisin ja muita neulomuksia!

Tässä viime viikolla tipahti postista Titityyn paketti, joka sisälsi erästä hyshys projektia varten tilaamaani lankaa ja hetken hurmassa tilattuja Noble shade bagejä. Tilasin niitä oikeastaan testaillakseni että miten kutiavaa lanka on ja totesin sen kaulalleni liian kutiavaksi mutta muihin neuleisiin sopivaksi. Jotain pientä piti niistä aloittaa joten ohuet aluslapaset tuntui sopivalta projektilta. Tilasin bagejä kaksi kun en osannut valita väreistä. Lisäksi puikoilta on tipahtanut toisetkin lapaset. Joissa on ihana kuvio. Juuri nyt hyshys projektin lisäksi puikoilla on sukkalankakorin tyhjennys sukkapareja kaksin kappalein.

Ohje: Oma peruslapanen
Lanka: Holst garn Noble shade bag 05 ja 06
Puikot:2.5mm cubics

Nämä on juuri mahtavat aluslapaset lämpimät ja riittävän ohuet. Sopivat hyvin niiden huovutettujen lapasten alle. Ei ole sormia paleltanut. Värit on myös ihania. Olen sekoitellut värejä noista kahdesta pakkauksesta näihin raitoihin ja olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. Niin ja varmaan noista väreistä näkee miksi en pystynyt valitsemaan kahden pakkauksen väliltä, vaan tilasin molemmat. Lanka on mukavan tuntuista. Minun herkkää hipiääni vasten ei sopisi kaulalle tai hatuksi, mutta muihin juttuihin käy kyllä hyvin. Niin ja käytin näissä raidoissa vähän aikaa sitten oppimaani tapaa estää se hyppy kerroksen alkukohdassa ja toimi taas hyvin. Eli toisen kerroksen alussa neulotaan 1 krs:n ja edellisen raidan viimeisen kerroksen silmukat ikäänkuin yhteen. Muistelen joskus dropsin sivuilta löytäneeni ohjevideon, mutta en nyt löydä sitä millään.

Ohje: Peruslapaset, kuvio Pirjon puuhastelut -blogista
Lanka: Bamboo Ewe
Puikot: 3.5mm cubics

Ihana tämä kuvio. Tällaisia lapasia aion kyllä tehdä lisää! Kokeilin näissä erilaista tapaa kuljettaa lankaa kirjoneuleessa ja tuntuu että jäljestä tuli tasaisempaa ehkä kokeilen uudestaankin. Kivat tuli ja lämpimän oloiset. Näissä ei silmukoita ollut kuin 36 mutta tuli sopivat pieneen naisen käteen. 

Tällaisia neulomuksia täällä tälläkertaa. Kohta kutsuu yövuoro ja sitten onkin vapaa viikonloppu edessä =) Mukavaa puuhastelua on suunnitteilla ainakin lauantaille ihanan kummipojan ja äitinsä kanssa!

23 kommenttia:

 1. Hirmun kauniit shadebag-lapaset. Yhtään ei oo itselle tullut mieleen, että useamman bagin värit voisi pistää sekaisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ensin aatellut niitä sekoittaa mut sit kun ne oli vierekkäin niin se alkoi tuntua hyvältä idealta!

   Poista
 2. Ihania lapasia olet tehnyt! Mahtavia värejä shade bageissä, houkuttaisi itsekin kokeilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kyllä aika kivoja...vielä jäi lankaa vaikka toisiin lapasiin tms.

   Poista
 3. Upeita lapasia kauniissa väreissä! Jogless stripes kun googlettaa niin tulee useampiakin ohjeita tuohon raitajuttuun. Tykkään itsekin käyttää sitä aina kun raitoja teen:)

  VastaaPoista
 4. Miekin iskin silmäni noihin raitalapasten väreihin! Mahtavat!

  VastaaPoista
 5. Kivoja lapasia, varsinkin nuo ensimmäiset! Tuollaiset bagit onkin jääneet miulta huomaamatta :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat värit ekoissa ja hauskat kuviot jälkimmäisissä. :)

  VastaaPoista
 7. Upeat sävyt noissa raitatumpuissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat myös juuri sopivat käytössä riittävän ohuet ja yllättävänkin lämpimät.

   Poista
 8. Oi kun olet taas tehnyt kaikkea ihanaa <3

  VastaaPoista
 9. Raitalapaset ovat kertakaikkiaan kauniit, niin ihanat värit!

  VastaaPoista