sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Sukkalankakorin tyhjennys osa 1.

Niin siis sen lankainventaarion myötä päätin sitten että sukkalankoja on ihan liikaa ja kasasin niitä korillisen pois neulottavasti. No aloitin vahvasti, puikoille päätyi viime viikonaikana kolme paria sukkia...ööh vähän se tökkii nyt kuitenkin kun valmiiksi asti on päätynyt vaan yksi pari. On tekeillä lastensukat ja sitten sellaiset rumeliinit joita ei huvita neuloa kun niistä tulee niin rumat, mut en kyllä purakaan. No valmiina on tällaiset raitaiset.
Ohje: Perussukat
Lanka: Fabel ruskea ja kirjava
Puikot: 2.5mm cubics

Tällaiset kirjavuuden kesytys raitasukat eli yksi raita yksivärisellä langalla ja yksi kirjavalla. Kantapään tein kirjavalla kun ruskeaa ei ollut ihan täyttä kerää, mut oishan tuo riittänyt sit se ruskeakin. Olis tullut ehkä vähän rauhallisemmat näistä sukista. Ihan kivat! Raidat on aina kivoja ja kun näissä kuvissa ei näy ne kantapäät niin sukat näyttää ihan kivoilta. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille. Mua alkoi ärsyttää sukat joten puikoilla on kauluria yms. Lähiaikoina niistä lisää!


20 kommenttia:

 1. Nätit tummasävyiset raitasukat!

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Kauluri kuulostaa kivalta, mulla haussa täydellinen kaulurin ohje, joten jään odottelemaan, millaisen teet... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kauluri meni purkuun, mutta uusi on suunnitteilla =)

   Poista
 3. tosi kivat. Yksivärine rauhoittaa mukavasti kokonaisuutta. Olen tainnut muuten neuloa tuosta samasta fabelista joskus Skewit....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu yksivärinen oli ehkä tarpeen! Vinoraidoissa taitaa toimia paremmin tämmöinen kirjavalanka!

   Poista
 4. Urakat on pyllystä. Mullakin tuottaa tuskaa saada valmiiksi oman huivin toisinto, jonka joudun tekemään, koska en kirjoittanut kaikkia ohjeeseen tarvittavia tietoja ylös ensimmäistä neuloessa... Oma vika siis. Onneks se on kohta valmis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun huivi on kyllä tosi kaunis =) Joo nyt kyllä tökkii urakalla tuo sukkien teko vaikka aloitin sukat tosi kivalla ohjeella niin silti tökkii!

   Poista
 5. Kivat raidalliset. :) Pienikin vaalea raita tuo kummasti valoa tummiin sävyihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Aloittaessani en tajunnut tuo kirjavan olevan noin tummasävyinen...ei vaan kerällä näyttänyt niin tummalta!

   Poista
 6. Kais oot kuullut, ettei sukkalankaa lasketa? ;)

  VastaaPoista
 7. Mä kaivoin vasta keskeneräisten sukkien lankakorin esiin. Jos ne tekis ensin ja sit kurkkais koskemattomiin sukkalankohin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stemppiä projektiin! Mulla menee varmaan koko vuosi et saan nuo tehtyä!

   Poista
 8. Tuo ruskea lanka sopii hyvin kaikean tuon kirjavuuden keskelle. Oon joskus tuosta samasta kirjavasta langasta neulonut sukat ja todennut, että en pidä. Nämä kyllä ovat nätit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeitä tekee tuo yksivärinen lanka kirjavan sekaan laitettuna!

   Poista
 9. Mä tein kanssa lankainventaariota ja totesin, että aivan kaikkea lankaa on liikaa ja nyt pois neulottavia on kiva määrä kerättänä. Vielä vain se neulominen.

  Mutta sun sukista tuli hienot, kiitos ideasta! Täytyy kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis lankaahan on aina ihan liikaa, mut mulla on kyllä sukkalankoja tosi tosi tosi paljon..Niitä on liian helppo ostaa kerä sieltä toinen täältä! Tai sit ne lisääntyy keskenään tuolla korissa! (lienee toden mukaisin selitys tuo viimeinen) !

   Poista