lauantai 23. elokuuta 2014

Rakkaalle ystävälle

Ihana ystäväni joka silloin tällöin itsekin neuloo suunnitteli neulovansa Air huivi. Langatkin toin hänelle tammikuun Kujeen reissulta. Elämä vaan tulee joskus eteen ja niin kävi sen huivin neulomisen kanssa. No eipä siinä mitään langat siirtyivät meille ja pääsivät minun puikoille. Aloittelin huivin Helsingin matkalla ja sitä tuli neulottua autossa, Suomenlinnassa, uimarannalla jne. huivin valmistuminen kuitenkin otti aikaa hieman yli kuukauden, koska tekeillä on ollut niin monia muita projekteja yhtäaikaa.

Ohje: Air (Rav)
Lanka: Heritage silk
Puikot: 4mm

Tästä tuli oikein kiva. Ilmava ja isohko. Ajoittain kyllästytti, kun kerran aikaisemmin olen tämän jo neulonut(siihenhän se ystäväni ihastui). Musta on jotenkin tylsä väri neuloa! Ei kai tästä ole enempää sanottavaa. Taattu onnistuminen aina tällä ohje ja lanka yhdistelmällä!

Muutamia muitakin  projekteja on valmistunut. Niistä lisää vaikka huomenna. Vapaapäivät on kyllä ihania! Huomenna on vielä vapaata sitten on taas edessä tiukka työputki!
 13 kommenttia:

 1. Onpa kiehtovan näköinen pitsi. Upea huivi!

  VastaaPoista
 2. Upea, musta taitaa olla aika monelle hankala neulontaväri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin eihän se tavallaan ole vaikea mutta niin tylsä!!

   Poista
 3. Kaunis! Musta on aina klassisen kaunis ja varma valinta, mutta niin kurja väri neuloa... :)

  VastaaPoista
 4. Ihana huivi! Musta on kyllä epäkiitollinen neulottava, mutta aina niin kaunis. :-)

  VastaaPoista
 5. Hurjan hieno! Mustasta huivista tulee jotenkin niin dramaattinen vaikutelma. :) Tylsähköähän sellaisen neulominen kyllä on.. Mutta parempi kuitenkin neuloa mustaa kesällä kuin talven pimeinä viikkoina... ;)

  VastaaPoista