maanantai 25. elokuuta 2014

Syksyn viileisiin aamuihin!

No päivitystahti on käynyt ihan hurjaksi, kun joka päivä tulee uusi päivitys. Joten aiheeseen... Pitkään aikaan en ole pipoa neulonut. En edes muista milloin viimeksi. Varmaan keväällä! Mullahan toki on niitä pipoja, mut kai vielä yks tai muutama menee? Tällaista pipoa olen jo jonkun aikaa suunnitellut. Loppukesästä sain ohjeen lahjaksi ja pitihän se sitten toteuttaa. Tämä oli sopiva lisätyö isompien töiden rinnalle. Etenkin pitsihuivista piti välillä pitää taukoa kun rupes tulemaan turhia virheitä.
Ohje: Fixation (Rav)
Lanka: Drops baby alpaca silk neljässä värissä
Puikot: 3.5mm ja 4mm

Tämä valmistui tosi nopeaan. Ihan muutaman pienen hetken tein tätä silloin tällöin. Langat kaivelin varastosta. Tää on sellainen alpakkalanka joka ei kutita minua. Toki mulla on tuolla odottamassa uusi alpakka tuttavuus, jota pitää sopivassa välissä päästä kokeileen. Malli oli helppo, oikeestaan niin helppo et jos ois hieman viitsinyt niin tähän ei olis tarvinut ohjetta. Mutta on se kiva kun, joku on laskenut silmukkamäärät yms. valmiiksi! Kaikenkaikkiaan tämä on kiva pipo, jota varmasti tulee käytettyä syksyllä. 

On muuten jännä että tähän aikaan vuodesta kun valoa olisi vielä pitkälle iltaan tulee neuleiden kuvaaminen mieleen vasta sitten kun on jo pimeää tai melkein pimeää. No koettakaa saada selvää! Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

10 kommenttia: