maanantai 4. elokuuta 2014

Yksi ikuisuus ohi!!!

En edes muista milloin tämän olen aloittanut. Joskus vuosi sitten? Työkaveri oli aloittanut virkata lelukoria, mutta ei se onnistunut kun ranteet kipeytyi. No tämä päätyi sitten minulle tehtäväksi loppuun. Eipä oikein minunkaan ranteet tätä kestänyt. Olen virkannut pienen pätkän kerrallaan mutta paksun ontelokuteen virkkauksen jälkeen tarvitsi pitää vähintään viikon tauko että ranteet palautui. Näin ollen tämä projekti eteni hyvin hyvin hyvin hitaasti. Ihan kivojahan nää on mut ei mun ranteilla taida onnistua tällaisten tekeminen. Virkatusta matosta olen haaveillut, mut ehkäpä jää haaveeksi vaikka trikookude ei ehkä ihan näin raskasta virkattavaa olekaan.
Lanka: Ontelokude
Koukku: 9mm

Tämän halkaisija on 45cm, joten pystyssähän tämä ei pysy jos sisällä ei ole mitään. Mutta eikös lelukorissa ole aina leluja ? Myöhemmin luin netistä että virkkaamalla ohuen silikoni putken tai narun ympärille tästä olisi saanut tukevamman. Mut ei huvittanut purkaa ja lisätä tukirakenteita. Kori pysyy myös paremmin pystyssä jos reunaa kääntää vähän. Mutta sitä saa mitä tilaa. Kahvallinen lelukori. Enpä aio ihan heti tehdä toista...ranteisiin koskee tämän näkeminenkin 

No yksi ikuisuus projekti on valmiina. Seuraavan työlistalla on lahjahuivi ystävälle ja läksiäislahja työkaverille, joka jää eläkkeelle. Eli takaisin puikkojen pariin. Niin ja viimeinen lomaviikko pyörähti käyntiin tänään. Ajattelimme tehdä vielä pienen kesäretken Jyväskylään. Huomenna olisi tarkoitus lähtee ja olla pari yötä miehen siskon luona. Käydä katselemassa vanhoja tuttuja paikkoja!


6 kommenttia:

 1. On kyllä mahtava tunne, kun saa jonkun ikuisuusprojektin valmiiksi (itselläkin juuri valmistunut yksi sellainen). Kaunis kori! :)

  VastaaPoista
 2. Ja Jyväskylässä täytyy käydä tietenkin Titityyssä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti kävin ja neuloskeltiin muutamien tuttujan kanssa =)

   Poista
 3. Et varmaan sinne titityyhyn aio eksyä...? ;) Hyvää viimeistä lomaviikkoa, mä jo pääsin töihin takaisin saunomaan, alkaisi nämä helteet mulle kyllä riittämään. Mutta hieno kori tuosta tuli, hyvä kun jaksoit valmiiksi asti. Täytyy laittaa muistiin tuo korituki, mä olen näitä joskus yrittänyt myös ja aina ne kaatuvat ja roikkuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo tukemis idea oli mullekin ihan uus! Saatoin käydä titityyssä ja poppelin loppuumyynnissä!

   Poista